Makszin Dacian, un admirator al Monicai Macovei

dna

Stiu bine ce inseamna comunistii si comunismul. Mai nou, ceea ce ma mira este disperarea presei PSD-iste, care ar merge si la Sinaia, restaurant sau statiune, numai sa intre in gratiile liberale.

Fara speranta, drumul spre noul presedinte nu este pavat de fostele slugi ale maretului grup de la Cluj, sau din alta parte.

A scrie despre Dacian fara sa-l cunosti personal e la fel de idiot  ca si in sapiosexualitate.

Sapiosexualitatea este apanajul celor se opun și refuză temeinic turma. Sunt aceia care sunt interesați de creația propriilor minți sau de evadările geniului altora. Nu au timp de îndrăgosteală; o consideră ceva desuet și cel mai probabil un joc al micii burghezimi sau al obositei aristocrații reșapată. Sunt capabili de pasiuni numai dacăle este stimulată inteligența și dacă mintea închipuitului partener(ă) amenință să le muncească neuronii. Nici vorbă de îndrăgosteală în astfel de cazuri. Sintagma cuplu va sfârși în desfrâul fetișurilor. Sunt vânători sau vânat și totul se reduce la adrenalină -Florin Otrocol

Unul sau mai multi consilieri din psd  floresti care il propun pe Dacian  Maszkin, cetatean de onoare, seamana in mod parsiv cu manifestarile unei afectiuni numita anus contra naturii, asociata mental sapiosexualitatii.

Precizez inca o data, avand in vedere ca sunt citit si de oameni care nu inteleg diferenta intre boala in sine si manifestarea ei, ca ma refer aici cu predilectie la tabloul psihopatologic al afectiunii.

Dacian este un barbat care nu are nevoie sa se spuna despre el ca ii sunt platite deplasarile. De nimeni.

Cand a fost vorba de Fany, a fost impreuna cu noi la miting. Ne-am intalnit si la vot pe platformele de socializare. Iar pe contul sau de facebook, preferinta pro Macovei, nu mai lasa nici un dubiu asupra profilului anticomunist al tanarului.

Odata, Horia Sulea spunea  despre propunerea unui psd-ist pentru Dacian ” E urat sa te folosesti de oameni, cu sau fara handicap. Au facut diversiunea asta cu Dacian, fiindca regulamentul era clar si nu permitea totodata sa acorzi titlul de cetatean de onoare cuiva care nu este florestean, deci nu are buletinul in Floresti. Asteptau sa trec peste orice si sa-l propun, apoi sa sa ma acuze. Au incercat sa ne foloseasca, pe mine si pe el totodata. Nu a tinut. „.

Si, o ultima fraza. Horia Sulea si Dacian Maszkin au castigat alegerile . Au un presedinte.

Panaramele scuipa rosu la colt de net si isi ling ranile improscand cu ura. Noi incercam sa ii iubim, ca si compatrioti.

 

Poza : www.citynews.ro

 

 

 

 

O oaie infunda canalizarea in Floresti

Astazi, o oaie a fost gasita in canalul colector. Bineinteles, moarta. Asta reflecta un anumit...

Închide