Breaking News : Sulea „il da jos” pe Tariceanu !

Breaking_news-620x3301

La cererea mai multor cititori, devansam ora Breaking News-ului.

Ieri, in jurul amiezii, o masina Renel si un domn Jucan au incercat „amplasarea” langa Marion, (vis-a-vis de lociunta primarului Horia Sulea) si respectiv a sediului PNL Floresti,  unor afise electorale cu Tariceanu, fara a detine forme legale.

Domnul Jucan a spus ca a fost trimis de deputatul Steluta Cataniciu. Contactata telefonic, ieri la ora 21:34, deputatul Steluta Cataniciu a dezmintit faptul ca partidul lui Tariceanu sau ea personal, ar fi fost amendata cu 1000 lei.

Surse din Floresti afirma ca s-au efectuat presiuni asupra lucratorilor de la Politia Comunitara Floresti, de catre doamna deputat, in sensul respectarii legii.

Primarul din Floresti, contactat telefonic, a declarat ca este o actiune de provocare, pe care nu o califica. A afirmat ca nici macar PSD nu a incercat sa amplaseze postere electorale in fata sediului PNL, ca exista un gentleman agreement tacit, care spune simplu : nu provoca !

A spus deasemenea ca este plecat din Cluj, acesta fiind si motivul pentru care, s-a incercat amplasarea afiselor electorale, in absenta sa. A mai spus ca ii pare rau ca nu s-a aplicat maximul amenzii.

Se pare ca faptul ca Horia Sulea nu are cinci neveste, nici nu este traseist politic, deranjeaza. Asa cum arata presa , deranjul este maxim la PLR, de cand Dorin Marian a facut o vizita la DNA.

Surse apropiate organelor de anchetă spun că audierea lui Dorin Marian ar putea avea legătură cu afacerea EADS în scandalul securizării frontierelor de stat. El ar putea fi urmat, în curând de mai mulţi foşti generali şi factori de decizie din guvernările anterioare. În 2007, Marian a fost numit secretar de stat în cadrul cancelariei premierului de atunci, Călin Popescu Tăriceanu.

Steluta Cataniciu, in conflict de interese, conform ANI. Potrivit unui comunicat al ANI, Steluta Gustica Cataniciu a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, intrucat, in calitate de consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, Judetul Cluj, a participat, la data de 7 aprilie 2009, la procesul de deliberare si adoptare a Hotararii Consiliului Local privind prelungirea contractului de asociere pentru spatiu cu alta destinatie a Societatii Cooperativa Mestesugareasca Foto Optica din Cluj-Napoca.

Ulterior adoptarii acestei hotarari, la data de 5 mai 2009 Steluta Gustica Cataniciu a incheiat cu societatea mentionata un contract de asistenta juridica privind reprezentarea in instanta a intereselor societatii in litigiul avut cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca. Mai mult, Steluta Gustica Cataniciu a reprezentat in instanta interesele Societatii Cooperativa Mestesugareasca Foto Optica din Cluj-Napoca in litigiul avut cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, prin contractele de asistenta juridica incheiate la data de 22 aprilie 2008 si 5 mai 2009. Pentru contractele incheiate, Steluta Gustica Cataniciu a incasat suma de 8.000 lei. Nu stim daca, fiind avocat, d-na deputat a atacat sau nu hotararea ANI.

Suntem curiosi daca domnul Jucan, de la RENEL, cu o paguba de 1000 lei, va vota cu Tariceanu Presedinte.

 

 

Steluta Cataniciu, intre stenograme, 3 partide si Tariceanu

Un profil controversat de "one man all" este cel al d-nei avocat Steluta Canaticiu, care...

Închide