septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Klaus Iohannis greseste in campanie, nefolosindu-l de Horia Sulea

floresti 024

In campania pentru europarlamentare, Horia Sulea si trupa de la tineret, au distrus PSD-ul la Floresti, datorita asocierii inteligente de imagine Horia Sulea -Norica Nicolai.

In urma cu vreo 4 luni il atentionam pe geamanul meu drag de la Sibiu ca Boc il va trada. I-am spus atunci ca Boc nu vorbeste limba germana, Herr Johannis.

Horia Sulea, alaturi de Dan Tarcea, reprezinta doua nuclee de forta la Cluj, care pot da o dinamica regionala campaniei pentru prezidentiale. Chiar nationala.

Marius Nicoara este scarbit, iar Seplecan, imi pare rau, nu poate. In curtea PDL, in afara de Alin Tise si Rares Niculescu nu ai ce alege.

Sulea a facut-o castigatoare pe Norica, la Floresti,cu un buget de 2 %, poate nici atat, din cel al PSD. Secretul ? Pai are consilieri foarte buni si o echipa de intelectuali prieteni, care stiu atat economie, cat si politica. Iar el este tipul de leader, care-l face pe Ponta din atitudine, tinuta si ironie fina. Nu mai vorbesc de Boc, Sulea este fost hocheist, care stie si sa dea si sa incaseze.

Horia Sulea si echipa sa dezvolta Florestiul, pe fonduri europene si investitii directe, in timp ce tara lui Ponta se duce in cap direct. Florestiul are 30.000 de suflete.

Este un moment sensibil, in care Sulea a fost tras pe dreapta, iar PSD-ul ii face o curte intensa.

Domnilor consilieri de campanie, Herr Johannis, aveti nevoie de o echipa daca vreti presedentia. Uitati-va in jur, pentru ca eu, Horia Cristea, daca pierdeti, nu o sa va iert niciodata !

Horia Sulea a fost incercat cu Mein Kampf, tocmai pentru a fi indepartat de Dumneavoastra. Ecranare pe principiul divide et impera de la Realitatea. Vitalitatea sa sanatoasa, umorul si autenticitatea, asociata dimplomatiei, seriozitatii si competentei viitorului Presedinte al Romaniei, pot face diferenta in turul II.

Dar pana atunci, intr-o echipa, eu nu mi-as permite sa-l tin pe Adi Mutu pe tusa, cand in joc e soarta romanilor ramasi in tara !

Scapati-ne naibii de comunisti, de data asta va rog !

About Author