Cine minte ? Lapusan, Ponta si Basescu ? Sau toti ?

picture-113Unele comunicate semnate de Remus Lapusan vin in contradictie cu afirmatiile premierului :

Corina Creţu, comisar european pentru Politici Regionale.

Candidatul PSD Cluj la alegerile europarlamentare, dna. Corina Crețu a primit astăzi, portofoliul pentru Politici Regionale,  Comisia Europeană publicând organigrama finală a Comisiei Juncker.

„Prezența dnei. Corina Crețu în Executivul Uniunii Europene este onorantă atât pentru Cluj-Napoca cât și pentru PSD Cluj. Ne bucurăm că și datorită susținerii noastre, Corina Crețu și Alianța PSD-UNPR-PC a reușit să obțină un scor bun la alegerile europarlamentare, activitatea dnei. Corina Crețu din ultimii ani în cadrul Parlamentului European recomandând-o pentru această nominalizare. Portofoliul obținut de europarlamentarul Corina Crețu este unul dintre cele mai importante și sperăm că alături de ajutorul acesteia vom îmbunătății drumul bun în zona fondurilor europene început de guvernul Ponta” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Biroul de Presa
PSD Cluj

La sfarsitul saptamanii trecute, Presedintele Basescu era acuzat ca a intervenit in defavoarea d-nei Corina Cretu, in acest sens afirmatiile lui Viorel Ponta fiind deosebit de vehementz la adresa lui Basescu, cum ca Corina Cretu a fost defavorizata de interventia lui Basescu !

Basescu declara :

Toate discuţiile mele, indiferent cu cine au fost făcute, au fost legate de nevoia asigurării unui portofoliu semnificativ. Ştiu că l-a descumpănit lista cu numele Corinei Creţu, să nu se sperie Victor Viorel, a fost o glumă lansată de la Bruxelles. Oamenii de la Bruxelles au simţul umorului şi au lansat această glumă la doua zile după ce Victor Viorel povestea ce negocieri complicate a avut. Întrebaţi-l cu cine a negociat. Vă asigur că România va avea un portofoliu de care să nu îi fie ruşine, dar el s-a speriat de o glumă. Caraghios…”, a spus Traian Băsescu în această seară, refuzând însă să detalieze, la cererea jurnaliştilor, această „glumă”.

Junker :

In Romania au fost numeroase dezbateri privind “negocierile de la Bruxelles” pentru a obtine un portofoliu important in Comisia Europeana (CE). Opozitia si Puterea s-au acuzat reciproc ca pericliteaza aceste “negocieri”, fie prin nominalizarea inadecvata a candidatului, fie prin adrese trimise presedintelui Comisiei.

Junker a declarat ca nu i-a fost usor sa isi construiasca echipa, sa gaseasca un numar de 9 comisare, dar ca in final a gasit oamenii potrivit si are acum o comisie competenta.

Subscribe To Our Newsletter

Cu aceeași măsură: de la migrația primarilor la fireasca dizolvare a Parlamentului sau Urmarea Ordonanței privind migrația primarilor

Oricine a avut de-a face, fie și tangențial, cu fictiva politică românească a înțeles și...

Închide