septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

In spatele tau, stau cativa porci, draga mea

porcFemeile sunt fenomenale, au o capacitate extraordinara de a intinde suferinta pana la cer si inapoi, pot sa faca rahatul sa pocneasca dintr-o singura miscare… ce sa mai, sunt reginele artei dramatice.

Exista acel cliseu care spune ca ‘in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie puternica’, un cliseu pe care l-am demontat nu cu mult timp in urma.

Ei bine, am stat si m-am gandit – oare cine sta in spatele femeilor ?

Raspunsul l-am gasit ieri pe Facebook. In spatele unei femei  sta SUFERINTA, adica porcii de barbati! E? Ceva mai feminist de atat nici ca ati citit, nu-i asa?

Nu ma credeti? Sa va fac un rezumat:

In spatele unei femei  stau asa – ‘greseli pe care nu le-a mai putut repara, iubiri neimplinite, imposibile, dureroase (huh?), oameni care au dezamagit-o, prieteni care i-au intors spatele atunci cand avea cea mai mare nevoie de ei; cuvinte care i-au mutilat sufletul, ramas bunuri care s-au dovedit adio-uri; barbati care au pus-o pe locul doi si care au iubit-o de la 8 la 5 sau nu au iubit-o deloc – deci porci; reprosuri care au facut-o sa se simta slaba; lacrimi se singuratate si nesiguranta, victorii si esecuri nenumarate’ – wow! Zici ca e o reclama la Gillette, varianta ospiciu!

Pe scurt, in spatele unei femei  sta suferinta provocata de barbati (sau de porci, cum ne alinta multe dintre ele).

Excelent! Atata drama, atat confort. Aplauze!!!

Sa revenim putin la logica – daca in spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica, iar in spatele unei femei puternice sta SUFERINTA provocata de barbati (sau porci), inseamna ca in spatele barbatului puternic sta de fapt tot un barbat sau mai multi (porc sau porci).

Wow, pespectiva este cat se poate de gay, nu vi se pare? Oricum o dai, in spatele barbatului puternic sta tot SUFERINTA provocata de femeia puternica, afectata la randul ei de suferinta provocata de barbati, adica de porci. Un lant interminabil de lacrimi, suferinta si sirop.

Si totusi, stau si ma intreb – Fericirea nu are loc sub nicio forma in ecuatia oamenilor puternici? Nu de alta, dar nu sunt deloc de acord cu ideea ca fericirea este pentru prosti sau pentru oameni slabi.

Ce parere aveti?

vulpescu.eu

About Author