Marius Nicoara, lovit de PSD, formatiunea cu care cocheta

porno

Relaţiile dintre PSD şi PNL încep să scârţâie în Cluj. Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, este supărat pe senatorul PDL Alin Tişe şi ameninţă că ar putea rediscuta cu PSD.
Supărarea lui Nicoară vine după ce Alin Tişe a preluat frâiele comunicării în PDL şi şi-a exprimat poziţia de forţă în relaţia cu PNL Cluj. „Se pare că nu se înţelege rolul consilierilor PDL, vă asigur că vom face să se înţeleagă de acum înainte”, a fost declaraţia lui Tişe care l-a deranjat pe Nicoară, scrie ziardecluj.ro.

Pe de alta parte, pe adresa redactiei, PSD ii face clar lui Nicoara ca nu este interesat de un ipocrit, asa cum rezulta din comunicat :

PSD Cluj îi amintește dlui. Marius Nicoară că refuzul său de a semna adresa de înaintare către Consiliul Județean Cluj, privind validarea în funcție a consilierului județean, Cristian Matei, nerespectând astfel protocolul de colaborare USL semnat în 2012, dovedește ipocrizia fără margini de care dă dovadă, alături de liderii corului de bocitoare din Alianța Trădării PD-PNL, astfel de refuzuri ilegale fiind întâlnite în numeroase comune din județul Cluj.

Curtea Constituțională a constatat în două situații simlare constituționalitatea acestei măsuri: Practic USL și alte alianțe nu mai sunt funcționale și s-a ajuns la situația de blocaj administrativ. Prin această ordonanță, dacă un ales local a fost votat pe lista USL și își declară adeziunea la unul dintre cele trei partide componente, nu mai este nevoie de semnătură celorlalte două formațiuni pentru a fi validat consilier local sau județean.

Dacă dl. Marius Nicoară  dorește într-adevar să respecte votul clujenilor are doua opțiuni: Fie aleșii liberali clujeni își dau demisia, merg în fata electoratului și cer un nou vot din postura de aleși locali ai ACL, fie permit fiecărui ales local să aleagă ce proiect politic vrea să sprijine mai departe: cel al USL sau cel al regimului Băsescu-Udrea.

Biroul de Presa

PSD Cluj

Despre Autor