Alexa la PPDD, doar zvon ?

alexa

Prin lumea online circula un zvon ciudat. Frustrat ca a fost respins (indirect) de PSD, prin non combat, circula zvonul ca marele redactor sef patron la Ziar de Cluj s-a orientat spre partidul lui Dan Diaconescu. 

Cu cele 2500 de voturi pe care le-a adunat la cealalta candidatura, Liviu poate accede usor avand un partid puternic in spate la scaunul de primar.

Acuma nu stim daca al Clujului, deoarece chiar provenind din Bistrita, ambitiile sunt cam mari, nu-i asa ? E drept ca Bistrita e peste Rachitele…

Totusi, frustrarile par mari dupa eject-ul din PSD. Actual de Cluj dezvolta intr-o maniera serioasa subiectul :

“Mi s-a dat de înțeles că nu sunt dorit de către anumite persoane, prin urmare mi-am retras adeziunea. Au trecut mai multe săptămâni și până la acest moment nu am fost sunat de nici un membru al filialei PSD. Eu am vrut să mă înscriu ca simplu membru.  Vreau să muncesc și să câştig Primăria. Nu mai sunt naiv să cred că pot câștiga fără să am un partid în spate. Am crezut că PSD își dorește cu adevărat să-l bată pe Boc, însă m-am înșelat.  Acest partid și-a bătut joc de mine. M-am simțit pur și simplu umilit pentru că nu mi s-a dat nici măcar un răspuns. Pe unele canale am auzit că Aurelia Cristea este cea care se opune ferm. Mi se reproșează că i-aș fi atacat pe mai mulți membri PSD.  Dar despre ce atacuri vorbim? Cel mai mare atac pe care l-am lansat eu a fost la adresa doamnei ministru care și-a machiat CV-ul. Mi s-a mai spus că dacă aș fi avut o recomandare din partid, poate că aș fi fost acceptat. Dar nu înțeleg de ce nu mi s-a comunicat oficial un răspuns. Așa se comportă PSD-ul cu toți cetățenii care vor să adere la partid?”, a comentat Alexa.

Alexa a precizat că PSD i-a lăsat un gust amar și că se orientează spre un alt partid. “Sunt dispus sa intru intr-un partid care ma dorește. Exclus PDL sau PMP. Am ceva bănuți, pot să-mi susțin campania și cred că pot să-l bat pe Boc. Acesta ar trebui să fie un argument puternic pentru marile partide ale Clujului”, a încheiat Alexa.

Pai, unii spun ca impreuna cu Dan Diaconescu, Liviu Alexa ar face furori. Daca nu PSD, nici ACL, pai PPDD. Acolo chiar poate intra si Alexa. Pentru fiecare exista un loc sub soare.

Din  Costinesti, din subsolul Fabricii de Ras, consemneaza Horia Cristea.

Deci e pamflet. Io nu ma bag. E strict ce am auzit la subsol.

Sursa foto : Actual de Cluj

Interviu Alexa : Actual de Cluj

Sursa zvon : Fabrica de Ras, Costinesti, Romania

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Document care arde. Blestemul scaunului de la Transporturi.

Megadosarul Microsoft-EADS, instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie, ar putea pulveriza o mare parte a leadership-ului...

Închide