La Mare, lumile se apropie

Cu mic, cu mare, in august mergem la mare. Ca peste tot e soare, autostrazi si femei nimeni nu se mai indoieste. Problema e cat bei/zi. Nu la volan, acolo e interzis, ci dupa ce ai ajuns, coborand de pe autostrada.

Daca bei zilnic, uiti de autostrazi, de praf si de mizerie. Daca nu bei zilnic, deci nu te arde la buzunar, te arzi la soare. Tot din cauza femeilor, deoarece ai stat si te-ai uitat ca prostu’ dupa ele pe plaja.

Deci, trioul se pastreaza. In patratul pe care l-am vazut triunghi din cauza bauturii, conteaza cu adevarat banii. Asta constati cu durere dupa trei zile de sedere, la mare.

„Soarele rasare, doar daca-l platesti” – la fel autostrazile si mai ales femeile. Femei frumoase, obisnuite, banale, fade. Cat despre banii din autostrazi, ii poti gasi recuperati partial de DNA. Psihic macar, asta linisteste. Nu te-au furat pe fata.

lumiEgotismul femeilor este poate factorul recuperator.

Deoarece fara asta, tu te-ai desprinde, de tot, facand parte din mia de cristale, scoici sau vise aruncate de Mare pe tarm.

Acolo nu poate veni decat daca vrei si Tu. Sau mai exact, nimeni nu poate sa-ti inabuse Visul. Care incepe in ritm de samba si continua in mod house la 20-80 Hz.

Incepi si-ti amintesti trairi, in care apar cei pe care nu poti sa-i vezi dand un simplu telefon. Care, pentru tine, au plecat, sau au trecut dincolo. Falia dintre lumi e o banala dimensiune, care apare si dispare. Chestie de simturi neantrenate la scoala rusa de spionaj.

Esti Ritmul. Care iti da forta, amintiri si retrairi. Forta care te-a parasit candva, cand fiecare secunda parea vesnicie, iar caderea ta, crampeie de timp amestecate cu vini necunoscute, doruri nebanuite. Si apoi nemiscare.

Da. Revenirea e pe toate frecventele, inclusiv joase. In alt fel, in alte culori. Biserica crede ca Raul se gaseste la frecvente joase. Acolo, de fapt e subconstientul tau, cu frici, instincte, si mai ales Ritm. Ritmul celor de la 50 cents. Only ?

Reset by Peer. Lumile se intersecteaza, de fapt. Deci nu exista moarte. V-ati prins ?

Viorel Ponta are pus diagnostic de un psihiatru

Psihiatrul Florin Tudose a pus, într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, un diagnostic crud pacientului...

Închide