Scrisoare deschisa catre Viorel Ponta

cfr marfaIti scriu deoarece mi-e greu sa deschid televizorul. Fata ta, imi genereaza o greata insurmontabila, pe care doar demisia sau eventual arestarea ta, i-ar pune capat. Viorele draga, n-am crezut ca cineva poate fi un prim ministru mai slab decat Boc. De fapt aveti aceeasi scoala, sunteti ultimul lot de comunisti pe care inca istoria nu i-a rejectat definitiv din viata noastra, a romanilor, pe care ti-o dorim si tie, Viorele.

Expresivitatea ta, asemanatoare cu a lui Lenin, aminteste de cravata rosie de pionier, de cele doua ore pe zi de apa calda din Moldova. Viorele, Romania nu-i masina de cursa pentru un copilot.

Invata sa-ti asumi responsabilitatea, pentru ceea ce faci in viata. Pentru demiterea prefectului roman, din zona cu o concentrare de etnici maghiari care vor autonomie. Presimt ca vei sfarsi mandatul ca mentorul tau, Nastase.

Ca te legi de fata presedintelui Basescu, e dreptul tau, desi eu daca aveam ceva cu Basescu, i-o spuneam in fata, nu ma legam de copiii lui. Cum fac acum cu tine. Ca nu stii sa duci o competitie fara sa jignesti, mi-e demult clar.

Vreau sa te rog frumos sa pleci in China sau in Rusia si sa ramai acolo. Sau in Cuba, chiar mi-e indiferent.

Ortodoxia ta, emanata de scoala partidului comunist chinez, aminteste de concubinajul intre candida albicans si o calugarita virgina. Nu din motive morale, iti dai seama.

Politica pe care o faci pentru Romania este cea a colonului iritabil, ma intelegi ? Iar in cazul unei colonoscopii, riscul de aparitie a genomului lui Marx este inevitabil. Iar gazele polueaza, nu pui taxa pe ele, Viorele ?

Poate te-ar ajuta o cura de dezintoxicare la Washington. Acolo, dupa o resetare generala, poate chiar ti-ai spune in gand un Tatal Nostru, fara sa tii degetele de la piciorul stang incrucisate.

Viorele, nu-ti dai seama ca esti pe ultima suta ?

Ca nu vei putea nici macar sa-i conduci BMW-ul lui Iohannis ?

Subscribe To Our Newsletter

Lady Cristea ii bate obrazul lui Boc.

              Preşedintele interimar PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea: „Emil Boc...

Închide