Sfarsitul PSD

say-humans

Daca castiga Ponta, va fi razboi civil, ca in Ucraina.

Si nu pentru ca vrea Mihai Giurgea: ci pentru ca asa vor face SUA si Uniunea Europeana.

Granita cu imperiul rus e deja trasata: in Ucraina. Pe linia Donetzk-Luhansk. Acolo e noul Zid al Berlinului. Ati vazut ce macel e acolo? Ati vazut cum se foloseste aviatia, contra rebelilor pro-rusi?

Romania, imi pare rau pentru voi, a cazut de data asta de partea americana a Zidului.

De fapt, nu-mi pare rau deloc, comunisti nenorociti! Abia astept sa va iau gatul.

Iliescu si FSN au fost produsul KGB-ului.

Ca sa fie clar: in 1989, Ceausescu a fost doborat (si omorat) de KGB. De rusi. Si daca s-ar fi oprit aici, le-as fi multumit (impreuna cu tot poporul roman).

Dar nu! ei au vrut o Romanie, colonie ruseasca.

  • De aia au creat PSD-ul – cel mai corupt partid in istoria acestei tari.
  • De aia au inceput sa vanda posturi la stat, ca pe vremea fanariotilor.
  • De aia au distrus partidele istorice, le-au penetrat cu securisti, si au distrus orice om politic pe care nu-l controlau.
  • De aia au strans dosare si de aia infractiunile comise (si musamalizate) au ajuns CONDITIE de avansare, in viata politica romaneasca.

Practic, mafia lor s-a oglindit in mafia noastra. De aia ii urasc eu pe rusi.

Singura lor greseala (dar fatala) a fost intrarea Romaniei in NATO si in Uniunea Europeana. Au crezut atunci ca or sa primeasca bani cu caruta, dar tot ei or sa ramana la furat. Asa a crezut si Nastase, si Fenechiu, si Becali, si Iliescu: toti politrucii, din toate partidele.

Care-i adevarul? Pai intrebati-l pe Nastase! Intrebati-l acum, ce parere mai are despre intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, despre DNA, despre lupta anti-coruptie.

Anul trecut, cand un milion de bulgari erau in strada, cand protestele din Ucraina abia incepusera, cand si in Romania se misca lumea, Joe Biden a zis: la cata coruptie e in Est, e normal sa se revolte lumea si sa avem un pericol de explozie populara. In clipa aia, i-am multumit lui Dumnezeu: slava domnului ca au inteles si americanii, ceea ce noi repetam, pe Capitalism pe Paine, de peste 3 ani. Ca o tara condusa de mafie sfarseste inevitabil in razboi civil. Atunci m-am bucurat, pentru ca mi-am dat seama ca americanii n-or sa stea cu mainile in san, si ca ceva o sa se intample.

Si s-a intamplat: DNA-ul!

In 2014, nu se lupta stanga cu dreapta. Ci poporul roman, cu poporul politruc.

Nici nu exista dreapta in Romania, ca sa fie clar. Exista o mare groapa de rahat, din care noi ne chinuim sa scapam, iar ei se chinuie sa ne tina.

Aliatul lor e Rusia.

Aliatii nostri sunt DNA-ul, NATO si Uniunea Europeana (cu noul Parchet European).

E un razboi pe care nici nu se pune problema sa-l mai pierdem.

Mihai Giurgea

Subscribe To Our Newsletter

14 intrebari reluate pentru Vuscan. ANI, buna dimineata !

1.Aţi scris în ziarul Scânteia articole despre al XIV-lea congres al PCR? 2.Cum reuşiţi să...

Închide