14 intrebari reluate pentru Vuscan. ANI, buna dimineata !

vuscan

1.Aţi scris în ziarul Scânteia articole despre al XIV-lea congres al PCR?

2.Cum reuşiţi să obţineţi dividende în perioada 2009-2011 de la societatea MCM Graphix Media Group, atâta vreme cât societatea a avut pierderi?

3.Aţi deţinut un teren mai mare de 600 de metri pătraţi pe strada Saturn, nr. 7? Când l-aţi achiziţionat şi în care declaraţii de avere l-aţi trecut?

4.Aţi construit un bloc de şase apartamente pe acel teren? Când a fost acesta finalizat? Aţi mansardat blocul? Când v-aţi trecut apartamentele pe declaraţia de avere?

5.Apartamentele pe care le-aţi vândut către Ioan Buică, Ioan Bâlea le aveaţi trecute în declaraţia de avere?

6Dacă aţi vândut patru apartamente către Buică Ioan, Bâlea Ioan, Gabriel M. şi Ciprian Deac, unde au rămas celelalte două apartamente din complexul de şase pentru care aţi primit autorizaţie?

7.Aţi deţinut un duplex sau parte dintr-un duplex în Floreşti? Când l-aţi achiziţionat pe acesta şi când l-aţi trecut pe declaraţia de avere? Când l-aţi înstrăinat?

8Aţi fost cercetat de ANI? Ştiţi că dacă treceţi în declaraţia de avere “conform fişei fiscale” că se declanşează automat cercetarea dumneavoastră de către ANI?

9.De ce aţi trecut în anii 2006-2008 la capitolul plasamente investiţii valoarea “mai mare decât 5.000 de euro” la Banca Transilvania şi Broker SA? Ştiaţi că legea spune că trebuie să treceţi valoarea exactă a plasamentelor la momentul scrierii declaraţiei?

10.Creditul pe care l-aţi trecut în declaraţia de avere din 2009 de la SSIF Broker ca şi contractat în anul 2007 nu apare pe declaraţiile de avere din 2007 şi 2008. De ce?

11.Când aţi vândut apoi acţiunile la Banca Transilvania de ce nu aţi declarat cui le-aţi vândut? Le-aţi trecut acţiunile la BT Securities?

12.Mărirea creditului dvs. la Volksbank în 2008 de la 100.000 de euro la 405.000 euro nu trebuia să schimbe şi anul contractării?

13.Cum a dobândit fiul dumneavoastră casa de pe Aviator Bădescu şi în ce an?

14.Aţi vândut apartamente către Adrian Vaidoş, Mircea, Buzogany sau Ramona Camelia Pop?

Subscribe To Our Newsletter

Astarastoae, invitat sa se care. Who’s next ?

Vasile Astarastoae a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru conflict de interese,...

Închide