INCENDIAR : Scrisoare deschisă către cuplul Băsescu – Antonescu

breaking_news_webFiecare minciună are termen de valabilitate, iar fiecare adevăr iese mereu la iveală. Avem informații clare că președintele Băsescu a avut o întâlnire de grad zero în data de 10 februarie anul curent cu domnul Antonescu, în care conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoștință că există probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Scopul a fost unul singur, se pare că Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă de la prezidențiale, vehiculând varianta Ponta – președinte, Antonescu – premier, scenariu care reiese din declarațiile lui Băsescu de a doua zi.

Conform celor de mai sus, e cazul să aflăm niște adevăruri care ne interesează pe noi, cetățenii de rând:

  1. Domnule Băsescu, este adevărat că v-ați întâlnit în data de 10 februarie cu domnul Antonescu pentru a-i prezenta informațiile incriminatoare referitoare la șpaga de la Uioreanu?
  2. Domnule Antonescu, e adevărat ca vi s-a cerut retragerea din cursa prezidențialelor în schimbul creării unei drepte unite sub conducerea lui Băsescu?
  3. Domnule Băsescu, recunoașteți că i-ați asigurat protecție lui Antonescu în acest dosar?

Vă invităm la un dialog obiectiv și la niște răspunsuri sincere, pentru că România are dreptul să știe cine face jocul de putere.

Cu mulțumiri,

Biroul de presă al senatorului Liviu Marian Pop www.liviumarianpo.ro

Cu copiii, despre credinta, in Floresti

Astazi, caminul cultural din Floresti s-a umplut de copii. Glasurile lor, asemeni ingerasilor, rasunau vesele...

Închide