NextGen si extraterestrii

DSCF0820DSCF0819

 

Incerci un ping. Iti raspunde cu amabilitate “could not find the host”. Primele contacte, primii nervi. Nu conteaza ca ti-au tras o gaura in perete asemanatoare cu cea lansata de o mina T nedeclansata in vremea razboiului. Corespunzatoare cu cea din portofel, pe timp de pace. Nu raspunde nimeni, in call center.

Iti raspunde in sfarsit cineva, cu obsesia dominarii conversatiei. Ce te faci daca nu esti de profesie ? Vine altul sa-ti mai traga o gaura in perete, sa fie simetric ?

Tabloul cu switch-uri, proiectat si executat de extraterestrii. Ce aprobari au ? Ce standarde in comunicatii respecta?

Pai standarde extraterestre. Cablurile spanzura nervoase intre doua contoare de gaz. Patul de cablu, rupt, desi au cablat doar de 9 luni. In timpul asta se naste un copil. Tabloul, in pozitie normal deschisa, desi are incuietori.

Nu si o abordare de servicii profesionala. Ma gandesc ca NextGen vine de la o Noua Generatie, prescurtat. Apoi, afli din call center ca alta firma executa instalarile. Pe bani putini, asa ca ce, vrei calitate, domnule ?

Caderile sunt saptamanale, in Floresti. Intr-o zi, se rupe fibra. In alta, trebuie resetat switch-ul. Telefonul, desi nu te suni pe propriul numar de telefon, ca nebunul, suna obsedant ocupat, cand il pui la ureche.

Astepti sa apara si Bacovia de la apartamentul 7.

Noi, astia terestrii, nu intelegem tehnologia si filozofia NextGen. E probabil o firma de extraterestrii.

Pana una, alta, organele abilitate au fost sesizate. Pacat de munca oamenilor. Problema nu se opreste aici.

Singura legatura, cu omul, printr-un numar de telefon. Marius. Si gata. Marius Si Mai Cum ?

Raspunsul privitor la gradul de satisfactie al clientilor al domnului Marius : 90 % din clienti mei sunt multumiti. Pai, e formidabil. Realmente, e un tip simpatic. Spune ca nu stie de defectiuni. Ca sa vorbesc cu tehnicul. Ma intreb, nedumerit, daca nu stie daca sunt probleme sau nu, cum de 90 % din clienti sunt multumiti ?

Procent de 90 – 100 % voturi a obtinut pe vremuri doar Ceausescu. Dar a sfarsit-o prost. Nici o legatura cu Marius sau cu NextGenul.

Pe anumite strazi din Floresti, Nextgen e monopol la internet. RDS-RCS nu exista. Iar NextGen are actionarat Romtelecom.

(va urma)

Subscribe To Our Newsletter

Mafia C.N.A.D.R. Alo, DNA ?

Vocea Clujului a semnalat pe cale oficiala, despre diverse nereguli asumate de firmele capusa C.N.A.D.R....

Închide