Horia Sulea: Scrisoare deschisa catre floresteni

HPoate ca simt nevoia sa va cer sa fiti si voi langa mine si Norica, la fel cum ati facut-o cand m-ati ales primar. Nu sunt genul care sa spuna ca “a facut totul” pentru voi. Am facut ceea ce am putut in conjunctura existenta.

Pot sa va spun ca Norica Nicolai a realizat o premiera : a demonstrat faptul ca iubeste Florestiul, discursul sau fiind transmis din sediul PNL Floresti. Mai mult, duminica, 25 mai, va vota in comuna noastra.

In intervalul de timp de cand sunt primar, am dorit sa rezolv problemele de baza ale urbei. Si ale fiecarui om care a venit la mine, sau m-a oprit pe strada.

Daca nu am avut un buget record pentru cea mai mare comuna a Romaniei, am atras fonduri europene. Nu singur, ci cu echipa PNL. Nu m-am repezit sa critic un guvern socialist, care efectiv nu poate.

La prima vedere, scrisoarea mea catre voi poate parea total interesata. Da, recunosc ca fost sportiv, ca am dorit intotdeauna victoria. Am vrut totodata sa fiu cel mai bun primar roman. Stiu ca  am mult de lucru la acest aspect.

Acum, cand granita de Est a Romaniei, este sub amenintarea cizmei rusesti, incerc sa va spun ca pentru noi toti, Europa, NATO si SUA sunt unica optiune viabila.

De aceea, va rog daca duminica nu veti vota neaparat pentru voi, deoarece v-ati saturat timp de 23 de ani de promisiuni fara acoperire, sa votati pentru copiii Dumneavoastra. A caror optiune nu poate fi decat Vestul, civilizatia.

Un singur europarlamentar, a avut curajul sa-si transmita mesajul dintr-o comuna a Romaniei. Un europarlamentar care, prin actiunile sale, denota simplitate, perseverenta, inteligenta si mai ales, multa demnitate. Care si-a ales Florestiul, ca si sediu al biroului europarlamentar, alegand sa fie Vocea Florestiului, in Parlamentul European.

Totodata, doresc sa va anunt in premiera, ca organizatia PNL Floresti, i-a cerut doamnei Norica Nicolai, sa candideze la presedentia Partidului National Liberal.

Las la latitudinea Dumneavoastra, prezenta la vot, si pe cine veti vota. Stiu doar ca intr-o casnicie, ca sa dureze, ambele parti trebuie sa investeasca timp si mai ales, dragoste.

Este clara afinitatea d-nei Norica Nicolai pentru Floresti. Restul depinde strict de mobilizarea, inteligenta votului Dumneavoastra.

Si o ultima intrebare : Care europarlamentar v-a intrebat cum o duceti, pana acum ? Din echipa carui partid ?

Nu doresc neaparat un raspuns. Am increderea deplina ca veti raspunde cu calm, in cabina de vot. Sunt convins ca veti folosi “sageata”, fie ea chiar si liberala pentru a pedepsi minciuna repetata si oportunismul politic.

Subscribe To Our Newsletter

Ioana Popescu Tariceanu si Klara Dobrev, pe Podul Minciunilor

Ioana Popescu Tariceanu si Klara Dobrev s-au rantalnit pe Podul Minciunilor. Predestinare ? In piata mare a...

Închide