BOMBĂ: Dosar penal pe numele Victor Ponta

cfr marfaBOMBĂ:

În octombrie pr ocurorii DNA vor demara o serie de anchete care îl vizează pe premier

Cel puțin așa afirmă pe blogul său, TURNUL DE CONTROL, jurnalistul de investigații Daniel Sebastian Șuta.

Premierul Victor Ponta știe că DNA  a pus mâna pe niște interceptări în mai multe dosare de corupție ale liderilor PSD în care apare și numele său. Acesta este motivul pentru care șeful guvernului spune aproape zilnic că Traian Băsescu va ajunge la pușcărie după ce va ajunge el președinte.Realitatea procurorilor s-ar putea să fie alta, mult mai dureroasă pentru premier. 

În PSD liderii se sfâșie între ei iar asta îi va aduce lui Victor Ponta cea mai rușinoasă decădere politică pentru un tânăr politician în care mulți și-au pus speranța. Generația tânără a lui Ponta a început să își bage sieși bețe în roate, ultimele scandaluri dintre Robert Negoiță și Sebastian Ghiță fiind doar vârful icebergului. Primul dosar penal pe numele premierului se trage taman din cauza lui Duicu de la Mehedinți, procurorii susținând deja că fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți făcea trafic de influență din biroul lui Ponta. De altfel, Duicu este încarcerat împreună cu fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județeană, Ștefan Ponea.

Potrivit jurnaliștilor de la Puterea, cei doi s-au luat la bătaie la propriu.

Ponea i-a învinețit fața baronului Duicu înjurându-l în toate limbile și culorile posibile pentru că i-a băgat toata familia „în rahat până în gât”. Pe lângă urletele lui Ponea la adresa lui Duicu, acesta a mai împărțit și câțiva pumni pentru a-l machia mai bine pe baronul care făcea și desfăcea România cu sprijinul lui Ponta.

În același timp cu cafteala oferită de mister Ponea, la sediul primăriei alți doi politruci s-au luat la bătaie, Aladin Georgescu sărind cu pumnii la pesedistul Marius Screciu pe care l-a acuzat că face blat cu primarul Severinului Costică fifty-fifty și cu senatorul Șerban Nicolae, pentru a-l debarca din funcție. Cu așa o panoramă în liniștitul și plictisitorul județ Mehedinți, nici nu e de mirare că pe Victor Ponta îl așteaptă vremuri taman bune.

Luna octombrie va fi luna în care procurorii DNA vor demara o serie de anchete care îl vizează pe premier, ceea ce înseamnă adio președinție! Iar motivul pentru care apropiații premierului încep să se bată, ba la propriu, ba la figurat, este unul financiar, Ponta distribuind banii în funcție de persoanele cu care își ia vacanțe împreună, cum ar fi Ghiță-RTV. Ancheta la care lucrează acum DNA este cea mai stufoasă din istoria instituției pentru că sunt implicați, pe lângă premier, înalți demnitari și parlamentari care lucrează ca o grupare de crimă organizată.

Sursă  Turnul de Control
Incredibil : Lideri romani atacati psi

Atacuri psihotronice de o forta precedent au fost efectuate asupra Romaniei. Centre de forta de...

Închide