Incredibil : Lideri romani atacati psi

psi
Atacuri psihotronice de o forta precedent au fost efectuate asupra Romaniei.
Centre de forta de anihilare a atacurilor energetice asupra liderilor romani functioneaza in multe
orase din Ardeal, de multi ani. Ele folosesc diferite tehnici de protectie la distanta.

 Din motive lesne de inteles, nu intru in amanunte.            

Manipularea sau atacul energetic de orice fel se bazeaza pe denaturarea adevarului, incalcarea liberului arbitru, spargerea mecanismelor de protectie ale unei persoane in scopul inducerii de sugestii, programe subliminale cu ecou direct in subcostientul subiectului (victimei atacului PSI).

Magia, deochiul, descantecul, atacurile energetice, vampirismul energetic, mesajele subliminale, hipnoza in masa fac parte din aceeasi categorie de fenomene ce implica manipularea energiei in diverse scopuri. Intentia care sta la baza acestor actiuni este cea care face diferenta.

Pentru a se manifesta orice informatie are nevoie de suport energetic. Nu mai este o noutate faptul ca totul este  ce vibreaza pe diferite nivele de frecventa. Materia este cea mai densa forma de  din univers, frecventa mica la care vibreaza aceasta  determinand densitatea expresiei sale ca materie.

Gandul este energie, el contine informatii organizate intr-un algortim ce produce efecte in campul electromagnetic planetar. Gandul are forma, culoare, continut (program informational), frecventa si deci este o entitate vie.

Proiectiile mentale pot fi: forme-gand, spatii informate, stringuri (legaturi, corzi) etc. Ele pot fi voluntare dirijate) sau involuntare (inconstiente, emise radial). Totalitatea proiectiilor mentale creaza mentalul colectiv planetar in care ne scaladam cu totii, practic intr-un ocean de iradiere telepatica permanenta.

In acest camp electromegnetic totul se inregistreaza si totul se cuantifica. Fiecare persoana are o amprenta personala PSI, o vibratie unica, o matrice psiho-energo-informationala ce insumeaza toate fenomenele de emisie si receptie (, actiuni, , bagaj ancestral) si orice poate accesa informatii din acest camp cuantic.

 este un instrument viu al mintii Spiritului intrupat. Informatiile mentale, precum si cele senzitive sunt preluate si transmise centrului de comanda, prin reteaua neuro-senzitiva. Toate aceste informatii ajung la sub forma de imagini , ganduri, simboluri, forme arhetipale etc. Orice fiinta are capacitatea de a sesiza si decodifica informatiile din mediu , in functie de gradul de  si constientizare.

Atacul PSI este o metoda invaziva de programare menita sa functioneze impotriva cuiva prin incalcarea liberului arbitru. Reusita acestui atac depinde de puterea de concentrare a agresorului, puterea de viziualizare, intentia, proiectia mentala si mai ales incarcatura emotionala (furia, ura). Este clar ca un gand negativ va genera o energie distructiva.

, necunoasterea adevarului, confuzia, agresivitatea sporesc puterea atacului energetic !

Omul dispune de la natură capacitatea de a recunoaște aceste energii străine și de a se proteja de ele, fiind capabil să respingă sau să excludă din biocâmpul său aceste energii.
Vă invit să descoperim împreună mijloace de apărare naturale împotriva unor astfel de agresiuni!
Organismul uman dispune de o energie de protecție numită în tradiția chinezească energia “wei” (wei qi). Această energie poate fi activată prin stimularea anumitor puncte de pe meridianele energetice ale corpului. Unul dintre aceste puncte (probabil cel mai important) este cel de-al 60 – lea punct de pe meridianul Vezicii Urinare, numit V 60 Kun Lun (adică “Muntele Lunii”)Unde se află acest punct?La nivelul piciorului, în adâncitura dintre maleola  externă (oușorul gleznei) și tendonul lui Achile, pe marginea superioară a osului călcâiului, pe porțiunea de început a unui tendon mic care se află acolo
Practic, trebuie masat cu degetul indicator tendonul respectiv (tendonul retinaculum)Cum se masează?Masarea se face prin apăsare și rotire circulară  pe punctul respectiv cu degetul indicator, la ambele picioare. Timpul de masare este de două minute (se poate și numărând până la 120)Când se folosește?– Preventiv: când se intuiește că se va intra într-un loc unde se va folosi atacul psi asupra noastră
– Curativ: imediat după atacul psi, pentru a ieși din starea indusă de acesta
Când atacul e mai vechi și au mai rămas urme ale acestuia în biocâmpul nostru (resturi de energie străină turbulentă), stimularea acestui punct scoate aceste urme de energie (le curăță)
Dispozitivele orgonice

Niveul de actiune al acestor dispozitive depaseste limitele orgonilor normali, actiunea acestora avand influenta asupra planurilor mentale, emotionale si karmice, ajutand activ la vindecarea sufletului.
Praful tachionizat aflat in componenta orgonilor imbunatateste eficienta orgonilor in transformarea energiei electromagnetice in energie compatibila cu corpul si energie care poate fi asimilata cu usurinta.

Dupa parerea mea cea mai eficienta forma de protectie PSI in atacul pe corzi este IUBIREA . Cea mai buna/eficienta metoda in cazul unui atac PSI este sa se trimita prin corzile trimise de atacator lumina si iubire. In acel moment pe acea coarda vor veni 2 tipuri de energie din 2 directii, una negativa(de distrugere) de la atacator si alta pozitiva(de iubire) de la cel atacat . Cu cat cantitatea de energie a iubirii trimisa de „victima” o sa fie mai apropiata de cantitatea de energie „negativa” trimisa de agresor cu atat mai mult ele or sa se anuleze reciproc, iar in momentul in care cantitatea de iubire emisa de cel atacat va depasi cantitatea de energie emisa de agresor , atacatorul va primi iubirea celui atacat si va intra el insusi in vibratia iubirii respective incetand in consecinta atacul, deoarece nu poti sa ataci pe cineva care iti trimite IUBIRE. Mai multe informatii despre atacurile PSI si folosirea iubirii ca forma de „protectie” o sa mentionez intr-un articol viitor .

Revenind la corzile energetice, ele au un rol foarte bine definit in viata unui om. Corzile reprezinta un contract divin semnat intre doua fiinte . In cazul corzilor karmice, contractul respectiv o sa fie legat de o lectie intre cele doua, fie ea karmica negativa (de suferinta), de plata fata de o greseala din alte vieti, ori karmica pozitiva (de rasplata,de ajutor) cum este cazul corzilor pe care le ai cu maestrii care te vor instrui in viata aceasta sau cu cei pe care i-ai ajutat in alte vieti.  De aceea pana la terminarea karmei (SAU MODIFICAREA EI) corzile NU pot fi taiate . Nu poti sa inchizi un contract pana nu indeplinesti cererile/obiectivele contractului. Mai ales in plan divin. De aceea chiar daca un om o sa incerce sa isi taie corzile karmice nu o sa reuseasca sa o faca decat eventual temporar. Dar lectia pe care SINELE (Spiritul) si-a asumat-o, nu se poate anula pana cand nu este invatata(sau modificata constient de catre Sinele Superior insusi!!! – lucru pe care de asemenea o sa il detaliez intr-un articol viitor) . De aceea si in timpul unui atac PSI daca cel atacat nu isi invata lectia din spatele atacului, poate sa isi taie corzile de ori cate ori vrea, fara insa a reusi complet.

Subscribe To Our Newsletter

Percheziţii la Omniasig

  Procurorii şi poliţiştii au suspiciunea că poliţele încheiate în ultimul an nu au fost...

Închide