Defularile lui Alexa Liviu 2500 voturi

liviuTocmai am sfarsit de facut un dus dupa ce am parcurs revista presei clujene. Alexa o ataca pe Fernoaga, inlaturat fiind de la borcanul cu miere al Asociatiei.

Singura lui achizitie buna, chiar foarte buna, e Eugen Olariu. Un tip care stie meserie. Scrie la fel de bine cum fotografiaza. In rest, dupa ce citesti Ziar de Cluj, simti nevoia urgenta a unui antivomitiv.

O miscare haotica, de sevraj dupa o  putere pe care de fapt nu a avut-o niciodata.  Atacuri fara probe si fara noima. Ma mir cum naiba s-a facut si asta jurnalist. Sau de ce il iau  in seama. Daca nici macar psd-ul nu-l ia in seama.

Fernoaga il ignora, tacerea ei fiind totusi demna. Semnul puterii interioare. Trec pe Cotidianul Transilvan, si simt ca am de-a face cu putin jurnalism de investigatie.

Deosebit de articolul lui Alexa, despre Sulea, care cica  si-a luat concediu si ii face reclama lui Norica. Ma lesi ?

Liviule, tu esti in vacanta intelectuala permanenta. Cauta si tu ceva autentic. Sau lasa-le pe fete sa scrie, ca o fac inzecit mai bine ca matale.

Iar despre oameni care pot sa scrie cu adevarat, putem vorbi de Otrocol si uneori Novacescu. In nici un caz de tine sau de mine.

Tu esti baiat frumos si destept, ai adunat cand ai candidat 2500 de voturi.

Eu, in locul tau, as candida primar la Floresti. Poate iei si tu cateva voturi si ajungi consilier local. Uite, eu o sa-ti dau votul meu, nu de alta, dar rezonezi perfect cu ceilalti consilieri PSD de Floresti.

Rugamintea mea este sa te ocupi de Gimmy. Si de fotomodele. Iar daca iti dau votul meu, asa-i ca nu ma faci troaca de porci pe creatia ta ?

Io, Horia Cristea !

Preluare foto :Ziare.com

Maja Ioan, abonatul la banul public (IV)

Presedinte Maja Ioan Nu am dorit sa fac publice unele cheltuieli nelegale respectand intocmai expresia...

Închide