Dublă lansare VERDE la Cluj Napoca!

 

Dubla lansare VERDE la Cluj Napoca - comunicat de presaVERDE îşi lansează miercuri, 21 mai, ora 20.00, la Diesel Club,  primul album și primul videoclip
Lansată în anul 2003, VERDE s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului, devenind de îndată trupa momentului la Cluj-Napoca, cu piese difuzate pe posturile de radio locale și naționale și concerte în cele mai cunoscute cluburi din țară, în cadrul turneului național Verde’n Club.

Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk  şi ambiental, trupa VERDE, s-a făcut remarcată datorită primei lor piese, „Summer Love”, înscrisă în cursa pentru Eurovision 2013. Succesul exploziv al tinerilor „green-fresh” a fost completat în perioada următoare de proiecte rezonante ale formaţiei: Caravana aniversară Ambient 20 de ani (un turneu în 12 orașe) Colors of ClujZile de Cluj, Septemberfest, Jocurile muzicale sau Târgul de Crăciun.

Debutând în anul 2003, formaţia a avut numeroase reveniri pe scenele din România, bucurându-se de aclamaţiile repetate ale publicului local şi naţional, cu fiecare nouă apariţie live. Nota diferenţiatoare pe care trupa clujeană a reuşit să o aducă şi să o răspândească la nivel naţional a constat în crezul lor faţă de prestaţiile 100% live,  electrice, extrem de antrenante, îmbogăţite armonic de diverse formule de instrumentişti, care le completează show-urile în tonurile dorite.

 

Acum, cei cinci tineri ai trupei VERDE: Lina Bakutayan- voce, Patriciu Pop- voce și clape, Sasha Mihalache – chitară, Cristian Trâncă– tobe și Cristian Suciu- chitară bass au marea bucurie de a celebra toate aceste reuşite prin lansarea oficială a primului lor album si a primului videoclip.

Pentru a fi înţeles trebuie auzit şi trăit! Vă aşteptăm, așadar, la spectacolul efervescent, 100% „green-fresh”, 100% live şi 100% dinamic, in 21 mai, ora 20:00, la Diesel Club. Vă vor acapara de la primele note!
Albumul  “ Splendid” , este produs în Cluj Napoca de Patriciu Pop, producător audio Bigtime Production și masterizat în New York, la MasterVargas.
S-a muncit mult la acest album, cred că sunt aproape 10 luni de când am scris primele acorduri, este un album de colecție, suntem încântați de acest material muzical, intitulat sugestiv “Splendid”.  Cred că este cel mai bun material audio produs până acum la Cluj Napoca”, .. spune Mihai Oprean, Manager Bigtime Production.

Clujenii „verzi” alături de partenerii de organizare ai  evenimentului,Respect Bigtime îşi invită toţi prietenii, colaboratorii şi fanii „verzi” la ceea ce se anunţă a fi o seară electrizantă, cu surprize muzicale si evenimente  rezonante!

 

–       primul single, intitulat „ Sha la la” a fost lansat în eter în luna aprilie 2014, el figurând în prezent în playlisturile radiourilor din țară.

 

–       Trupa Funkorporation a onorat invitația trupei VERDE,  de a concerta la această lansare
–       piesa „Summer love”, va avea un videoclip inedit, creat de instagrammerii din România sub umbrela Instagramology – singurul proiect din România dedicat comunicării pe Instagram.
Clipul este creat de instagrammerii români din fotografii făcute și editate doar cu telefonul mobil dorind sa revoluționeze comunicarea vizuală și muzicală a artiștilor.
–       primul videoclip  din România creat de instagrammerii români va fi lansat, in 7 iunie, pe Câmpia Libertății la BlajAlive
–       Femeia supusă schimbării vs Femeia dedicată schimbării, un spectacol urban pe care îl vom trăi intens în 8 iunie, la Festivalul urban „Femei pe Mătăsari”.
–       Verde la Zilele Clujului în 27 mai, în Piața Muzeului.
Mai multe informații despre trupa VERDE vă sunt disponibile pe pagina lor oficială Facebook: http://on.fb.me/1fvrpQs,

 

Vă aşteptăm la o seară euforică, ce vă va electriza cu un sound internaţional şi un mix unic de voci şi instrumente vibrante.

 

Parteneri:

Kiss Fm, Digi24, Antena 1 Cluj, Look TV, Zile si Nopti, Instagramology, Monitorul de Cluj, Revista Bulevard, Orasul Cluj, Clujul Cultural, buzznews.ro, Cluj AM, Ora de Cluj, Cluj Life, Muzzix.ro si Zonga.

Cu drag şi verde nerăbdare,

Echipa Verde

 

Persoană de contact media:

Mihai Oprean

e-mail:marketing@bigtime-production.com

telefon:            +40.753 638006

 

 

 

Proba transferului dosarului Maja Ioan la Serviciul Antifrauda, IJPC

ROMÂNIA MINISTERUL PUBLIC PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA-CLUJ NAPOCA Cluj-Napoca, str. Calea Dorobantilor, nr. 2-4...

Închide