DREPT LA REPLICA : Grigore Suciu, presedinte PC Cluj-Napoca

ziua„Draga Horea

Am citit azi un articol in publicatia ta, la care vreau sa aduc completari atat pentru corecta ta informare cat si a cititorilor tai, printre care ma numar si eu.

  1. Nu am nici o legatura si nu m-a interesat activitatea lui Vasile Secara de la plecarea mea de la CFR in anul 2001. Mi-am demonstrat ca pot mai mult si am urmat alte cai profesionale dupa anul 2001.
  2. M-am transferat la Regionala CFR Cluj in anul 1991, nu pe considerent politic, deoarece era mare nevoie de ingineri de exploatare feroviara iar pentru mine era si o apropiere de domiciliu.
  3. Transferul a fost semnat de Dir. Gen. Donea Ioan si am intrat in exploatarea feroviara la statia Cluj-Napoca Est, activitate care era condusa la nivel regional de catre tatal tau, Dir Exploatare Horea Cristea, un om pe care il consider nu numai eu, ca unul din cei mai buni ferovari din tara si care a avut mare incredere in capacitatea mea profesionala.
  4. Adresa mea de e-mail a fost decodificata de vreo trei sau patru ori in cursul timpului, ultima data acum o luna, cand de pe mail-ul meu au fost trimise mail-uri la toate persoanele pe care le aveam in contacte ca sunt in Ucraina intr-o situatie dificila si solicit alimentarea unui cont cu suma de 1800 usd….mesaje pe care le-am mai primit si de la altii care au fost in situatia mea. Intr-o lume a virtualului nimic nu mai este personal sau secret ci totul este posibil si m-am obisnuit cu asta.
  5. Ar trebui sa precizezi  ce persoane din P.C. au facut sau incearca sa faca presiuni asupra ta, pentru aflarea adevarului jurnalistic. In general afirmatiile se bazeaza pe  : oameni, fapte si acte.

Cu respect si prietenie,

Grigore Suciu”

 

Despre Autor