Daniela Bazarea, om politic conservator si o femeie frumoasa

daniela-bazarea-1Acest articol apare ca raspuns la punctul 5, din DREPTUL LA REPLICA, cerut de catre Grigore Suciu, legat de competitia cu Vasile Secara, pentru CFR Calatori. La punctul 5, Grigore imi cerea :
„Ar trebui sa precizezi  ce persoane din P.C. au facut sau incearca sa faca presiuni asupra ta, pentru aflarea adevarului jurnalistic. In general afirmatiile se bazeaza pe  : oameni, fapte si acte.”
Probabil ca altfel nu ar fi aparut niciodata. 
Conform datelor inregistrate in Registrul Comertului, conducerea firmei MI TECH (MARINE & INDUSTRIAL TECHNOLOGIES) SRL este asigurata de dl./d-na DANIELA BAZAREA. Functia detinuta este de director general sau administrator.
Firma MI TECH (MARINE & INDUSTRIAL TECHNOLOGIES) SRLpoate fi contactata telefonic la unul din numerele de telefon:0745022429 | , prin e-mail sau vizitand site-ul companiei.- afirma site-ul local-biz.ro.
Daniela Bazarea este o femeie frumoasa si de succes, facand parte din zodia gemenilor. Incepand cu 29 mai 2013, Daniela este consilier judetean PC Baia Mare.
Am avut ocazia sa o cunosc personal pe Daniela Bazarea si sa bem o cafea la Pizza Hut, Iulius Mall si apoi sa servim masa la Casa Piratilor, in Manastur.
Ne-am intalnit, credeam eu, pentru a ne cunoaste. Daniela conducea un Ford cu numere de Bucuresti. Am observat ca detinea principii sanatoase in ceea ce priveste politica economica. Era imbracata intr-o rochita mulata care ii statea deosebit de bine. Pe scurt, o femeie pe care nu o refuzi usor, indiferent cat de ridicate standarde ai.
De la politica economica, observ ca discutia se concentreaza pe politica pura. Daniela imi spune ca face parte din Partidul Conservator si ca lucreaza la Consiliul Judetean. Sincer, nu am verificat persoana, incantat ca o femeie frumoasa, face drumul de la Baia Mare la Cluj pentru mine.
Dupa ce a plecat la Baia Mare, am constatat analizand Revista Presei, ca in aceeasi zi, Daniel Constantin facea o vizita in judetul Cluj, la Mociu.
Am inteles ca de fapt, intalnirea cu frumoasa consiliera PC, avea la baza intalnirea de la Mociu, in care probabil il asteptase pe presedintele PC, Daniel Constantin.
Nu era vorba de o intalnire in urma discutiilor purtate  pe un site de matrimoniale, unde fiecare barbat sau femeie divortata isi cauta jumatatea. Lucru firesc, de altfel.
Actiunile mele au scazut brusc din momentul in care i-am explicat ferm lui Daniela, ca nu imi schimb opiniile politice, si mai ales nu distrug prietenia cu Horia Sulea. Poate ca trebuia sa-i spun a doua zi, sau deloc. Dar banuiesc ca stia, mi-a spus ca imi citeste articolele.
Am inteles stupefiat ca sunt si am ramas un tip naiv, care nu stie sa amestece amorul cu politica.
Poate de aceea am ramas un simplu jurnalist, care acolo unde intra, este salutat mai mult de frica, decat din prietenie.
Intamplarea a facut ca in sala in care am servit masa sa se afle o multime de oameni cunoscuti, ca patroana de la Agentia Matrimoniala MIRA, la masa cu alti prieteni.
Mancand destul de des la Pirati cu tatal meu, prezenta feminina a lui Daniela nu a trecut neobservata. Asa ca am fost intrebat ulterior daca nu ma insor.
Am infirmat, maraind in gand mai abitir decat cainele meu.
Asa ca, draga Grigore, ti-am raspuns si eu la punctul 5, cum am putut mai bine. Cu oameni, fapte si…mai putin acte. E greu sa-i ceri unei femei frumoase, acte de la prima intalnire, nu crezi ?
Eu inca mai cred in oameni, Grigore draga.
DREPT LA REPLICA : Grigore Suciu, presedinte PC Cluj-Napoca

"Draga Horea Am citit azi un articol in publicatia ta, la care vreau sa aduc...

Închide