Suntem Oamenii Tăi !

slogan

Au dovedit-o prin fapte, nu o data. Ca nu au invatat mizeria politicii. Sau daca o cunosc, trec pe langa ea, fara sa o atinga. Ca stiu ce inseamna demnitatea, sentimentul national, prin fapte, nu prin vorbe.

In materie de jurnalism si politica, ca si in viata, trebuie sa ai o ierarhie a valorilor. Cred ca sentimentul national nedistorsionat prin mandrie sau de ce nu, trufie( „Mandri ca suntem romani” -slogan  al puterii efemere), a fost aplicat fara multe discutii la Floresti.

Multi au uitat episodul cu steagul extremist secesionist pe care Horia Sulea l-a dat jos ferm, fara circ sau discutii. Nu am auzit sa se bata cu pumnul in piept pentru asta. A facut-o, a fost atacat in penal, a castigat.

Ca si orice competitie, europarlamentarele, sunt o lupta. Nu stiu daca in viata politica romaneasca, cel mai bun invinge. Dar cunosc doi oameni care stiu sa se bata pentru oameni.Nu pentru bani sau putere efemera.

Cunoscută pentru curajul de a spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, Norica Nicolai este omul politic care şi-a creat o carieră şi o expertiză într-un domeniu cunoscut ca fiind sub apanajul bărbaţilor, cel al securităţii şi apărării.

 Nu doresc sa evoc in mod diversionist pericolul de la granita de est a Romaniei. Axa Moscova-Budapesta a fost refuzata categoric de PNL. Iar efectele pericolului acestei axe, este tocmai existenta la guvernare, al exponentului acestei axe :PSD.

Pentru Romania, drumul european este fara intoarcere. Dar acolo, in Europa, ai nevoie de o Voce clara, care stie ce vrei tu sa spuna. Nu ce vor magnatii puterii sa spuna.

Garantia loialitatii pentru Ardeal a fost inscrierea d-nei Norica Nicolai si faptele echipei de excelenta pe care o face cu Horia Sulea.

Am scris mult despre prietenul meu, Horia Sulea. As putea zilnic, sa va povestesc chestii noi, pe care acest om de o modestie rara, le face. Tace si face. Nu primeste bani de la Guvern, ii aduce din Europa. Cine ar fi crezut ca acest om aduce 3 proiecte europene in 2 ani de mandat ?

A incasat lovituri din toate partile. Dar prietenii, i-au ramas si ii voi ramane aproape. Pentru ca acest om are caracter, e un tip ajuns pur accidental in politica. E un om care munceste mult, dar stie sa rada si sa se distreze. E roman 100 %, fara multe discutii. E de-al nostru.

Asemanarea cu d-na Norica Nicolai rezida nu numai din forta.Chiar fortand putin nota, asemanarea dintre Angela Merkel si Norica Nicolai nu e doar fizica. Acelasi discurs clar, la obiect. Fara floricele, direct si ascutit. Ca un tais de bisturiu uneori, sau ca o aroma de scortisoara intr-o seara dinaintea Craciunului alteori. Clar, mai multe fapte decat vorbe !

In fata faptelor, vorbaria jurnalistica nu isi are rostul…

 

Investigatii jurnalistice despre locuintele PSD si mafia transpartinica

CENZURAT. Apartamentele cumpărate de premierul de stânga al României, au fost construite de firma lui...

Închide