septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Remus Lăpusan, liderul judetean al PSD, necunoscut de PSD Floresti ?

remusSe pare ca ceva in PSD nu merge bine. Sau la Floresti, la PSD ceasurile se invart altfel decat la Cluj. Plecat destul de mult la Bucuresti, cu probleme de servici, Remus Lapusan, presedintele pe judet al PSD, nu apare pe nici unul din afisele electorale din Floresti. Desi pregatirea PSD, ca numar de afise denota nicidecum austeritate.

PSD Cluj susține măsurile enunțate în Strategia fiscal bugetară pentru perioada 2014-2016 a Guvernului Ponta, acestea bazându-se pe programul de guvernare votat în Parlamentul României de către Uniunea Social Liberală și pe programul electoral al Uniunii Social Liberale.

„Va fi pastrat plafonul de 16% si va fi introdus, pe parcursul mandatului, impozitul diferentiat pe venitul salarial cu cote de 8%, 12% și 16% – măsura îi vizează pe românii cu venituri mici.

Conform acestei strategii fiscal-bugetare, salariul minim va crește până în 2016 cu 12,5%! Prezența acestor elemente în Strategia fiscal bugetară 2014-2016 demonstrează voința Guvernului României de a pune în aplicare măsuri precum: reducerea CAS și reducerea, treptată, a TVA, reducerea impozitării pentru cei cu venituri mici, creșterea veniturilor minime (salarii, pensii etc.), reducere fiscalitate și sprijinirea creșterii economice” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Se pare ca masurile anuntate, sau stiu eu, alte probleme de ordin tehnic, determina conducerea PSD Floresti, sa faca in asa fel incat figura lui Remus sa nu apara pe nici un afis electoral.

Se pare ca jocurile in PSD Cluj se fac peste capul lui Ioan Rus, deoarece se cunoaste faptul ca Remus a fost intotdeauna sustinut de liderul Grupului de la Cluj.

 

About Author