Branza de burduf de Napolact mucegaita, dar in termenul de garantie

 

napolact

Nu ma mai mira nimic. Tara asta, nu mai are institutii functionale. Sau daca le are, apar doar cu numele. Ca si  Romania in Europa, dealtfel. Daca a ajuns sa mucegaiasca branza, precizez ca n-am cumparat Canambert, ma mir ca nu incep sa se vanda hoituri la colt de strada.

Napolact a fost un brand de Cluj.Acţionarul majoritar al societăţii Napolact Cluj-Napoca este compania olandeză FrieslandCampina, care inca din 2013 a inchis fabrica de la Taga.

“Unitatea de producţie de specialităţi de brânză, deţinută de compania FrieslandCampina în comuna Ţaga, este funcţională până la 1 iunie 2013, dată de la care va intra în conservare. Decizia a fost luată ca urmare a interesului scăzut pe care consumatorii români îl au pentru specialităţile de brânzeturi româneşti. Acest fapt a dus la scăderea continuă a vânzărilor şi, implicit, a producţiei, deşi compania a făcut investiţii foarte mari în campanii de promovare a gamei de brânzeturi de la Ţaga. Compania va continua să comercializeze produsele existente în stoc, iar atunci când contextul pieţei va fi favorabil, iar preferinţele de consum ale românilor în ceea ce priveşte brânza se vor schimba, nu exclude posibilitatea repornirii producţiei în această unitate”, se arată în comunicat.

Am iesit la apa si la picnic. Am facut prostia ca la sfarsitul mesei, sa imi doresc branza de burduf pe o bucata de paine prajita. Branza era plina de mucegai.

Am injurat sanatos, si am dus-o inapoi de unde am cumparat-o. Evident, alimentara nu are nici o vina in toata afacerea, desi mi-a dat banii inapoi. Si eu am returnat branza + mucegaiul.

Surprinzator, nu m-am enervat. Sfatul meu este sa verificati ce mancati. Iar celor care dau bani pe branza mucegaita, tehnologic verificata, dar scumpa, le recomand varianta ieftina : branza de burduf de Napolact.

Subscribe To Our Newsletter

UNGARIA SI-A CERUT IERTARE IN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI !

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman, a obtinut dupa ani de procese, ca Ungaria sa-si...

Închide