Razboi PSD – PC pentru CFR Calatori sau Suciu versus Secara

ziua

Unele articole despre Vasile Secara, au la baza un email venit pe adresa redactiei, care desi semnat de Augustin Claudiu, a fost trimis de pe adresa privata a unui domn, Suciu Grigore.

Am incercat sa aflu cine este Augustin Claudiu, de ce foloseste adresa de mail a lui Grigore Suciu, fost director la scurt parcurs.

Totodata, am cautat legaturile Marius Nicoara – Vasile Secara. Care nu exista, in urma investigatiilor proprii.

Nu stiu daca adresa este clonata sau nu, dar este cert ca am fost contactat pentru a face parte din Partidul Conservator, de o doamna foarte frumoasa, care locuieste nu departe de Cluj, dinspre Baia Mare. Oferta, venita la pachet cu domnisoara, venea cu ocazia venirii lui Daniel Constantin la Cluj, pentru deschiderea unui centru undeva langa Cluj, luna trecuta.

Initial, m-am gandit sa tac, deoarece nu ma privea razboiul dintre Suciu Grigore si Vasile Secara. Apoi, s-au intensificat presiunile din partea PC, cu ocazia europarlamentarelor. Am explicat ca PSD nu va ajunge la mine prin PC, nici pe alte cai.

Asta fiindca sunt prieten cu Horia Sulea. Punct.

Mai mult, ca nu voi face reclama indiferent de suma, Aliantei PSD-PC-UNPR. Insistentele m-au enervat, dar o spun clar si raspicat : sunt un ziar mic, dar printre prietenii mei nu se regasesc nici Remus Lapusan, nici Stefan Dimitriu, nici Radulescu de la PC.

Recunosc ca am stat in acelasi birou cu Suciu in gara la Someseni, ca era tehnic un tip foarte bine pregatit. Recunosc ca am lucrat cu Vasile Secara in Gara Cluj-Napoca. Si ca a fost cu mine, un tip fair-play.

Suciu Grigore a fost adus de la Calan de Theodor Groza, prin 1988. Pe politic. Theodor Groza, acelasi om care il ridica in slavi pe Dimitriu in 2004. Recunosc ca am facut parte din echipa de campanie a lui Soporan Vasile, ulterior, Rus Ioan. Recunosc ca am fost prietenul Aurei Rus, pentru ca discutiile sa se opreasca odata aici !

Nu am fost retribuit pentru munca depusa in campanie, am facut ceea ce am facut pentru fostul ambasador al Romaniei in Austria, Petrica Forna, pentru ca m-a rugat. Tin mult la prietenii mei, in general.

Odata cu seara zilei de 20 iunie 2004, am rupt legaturile cu PSD.

Au trecut 10 ani. Vocea Clujului nu se amesteca in razboiul pornit intre doi fosti colegi de servici. Daca adresa de mail a lui Grigore Suciu, a fost folosita abuziv, ii acord un drept la replica.

Le multumesc ambilor fosti colegi pentru sprijinul acordat de-a lungul vietii. Fata de ambii consider ca am facut ceea ce am putut, in momente de timp diferite.

Orice tentativa de folosire a publicatiei, cu scopuri de reglare de conturi, va fi facuta publica, daca va fi depistata.

Acelasi DREPT LA REPLICA il acord  oricand doreste lui Vasile Secara.

 

Horia-Eugen Cristea

 

Voi continua sa fac reclama pentru Emil Cibu

Am avut la randul meu 15 ani de procese, sfarsite lamentabil la Curtea de Apel...

Închide