Voi continua sa fac reclama pentru Emil Cibu

Am avut la randul meu 15 ani de procese, sfarsite lamentabil la Curtea de Apel Cluj. Da, inteleg ca Emil Cibu, prin sentinta Curtii de Apel Cluj, va trebui sa plateasca 1, 5 milioane euro.

Pai, sa-i ia pe cei 200.000 euro pe care nu a catadicsit sa ii acorde subsemnatului, un complet al curtii.  Ii daruiesc eu Statului Roman, sa mai poata da si alte tepe model legea 112/1995.

LuxorSau legea 10/2001. Sau Caritas. Sau FNI. Sau CFR. Sau industria romaneasca. Sau viitorul copiilor nostrii.

De la  Iliescu incoace, toti rup tot ce prind. Numai Morar are 1500 condamnari la activ.

Este nemaipomenit ca cineva s-a oferit sa dea un exemplu. Si l-au gasit pe Emil Cibu, cel mai periculos dintre privati. Neplatitorul de TVA.

Nu comentez in cazul Cibu Emil decizia Curtii de Apel Cluj. Cunosc jurisprudenta acesteia, din viata mea. Cunosc ca exista un MCV pe justitie in cazul Romaniei.

Mai stiu ca Romania pierde pe banda rulanta la CEDO. Noi jurnalistii, nu comentam deciziile instantelor de judecata.

Mai am voie sa ma intreb ce se va intampla, intr-un scenariu jurnalistic in care, Emil Cibu, va da in judecata Statul Roman la CEDO si va castiga.

Oricum, magistratii curtii vor face probabil o cerere de aparare a reputatiei. Sau poate nu. Chiar mi-e indiferent. Pe bune.

Eu voi continua sa fac reclama pentru Emil Cibu. Fiindca blocurile lui sunt bine construite. Si fiindca atunci cand vreau sa fluier, fluier.