Știri 

DE CE AM VENIT PE ACEST PĂMANT? Ce am învățat în această viață? Și ce MAI am DE ÎNVĂȚAT ?

RamonaAm trait in mod real fenomenul despre care vorbesc.Nu in 3D doar, e adevarat. Materialul este un amestec ziaristic de tip google, care incearca in mod palid, ce-i drept, sa va aduca in legatura cu cineva, care stie sa te conduca magistral pe drumul ce duce spre casa.

Undeva, in Floresti, o femeie frumoasa, stilata, fost om de televiziune, s-a apucat de facut „minuni”.

Ceea ce este frumos este ca ii ies…

„Ne conectăm la cu totul și cu totul altceva, ceva la care eu asist în continuare plină de uimire. Ceva ce aduce vindecări, salturi în conștiință și accelerarea procesului de evoluție. Se trezesc aspecte nebănuite ale ființei.

Dacă vrei să faci un salt în evoluția TA personală nu trece pe langă această posibilitate de a o face într-un mod extrem de simplu și rapid, prin reconectarea personală. Vindecările care pot să însoțească procesul sunt BONUS, oricum; vorba dr. Eric Pearl, vindecările care vin în timpul sau după procesul de reconectare personală nu sunt decât vârful icebergului. Se întâmplă mult mai mult, dar multidimensionalitatea acestui proces depășește nivelul nostru de înțelegere.

Evoluția spirituală este legată strâns de procesul de vindecare care implică de cele mai multe ori relațiile din viața noastră, relatiile trecute sau prezente, relațiile de familie sau de orice alt fel. Putem păși în starea de Unime doar atunci cand vindecăm tot ce ne separă. Suntem în frică sau iubire, si cât de mult suntem într-un aspect sau altul ne spune cât de mult am reușit să iluminăm în ființa noastră.

De multe ori evenimente așa zis exterioare nouă și care par să nu aibe nici o legatură cu noi, ne creează stări emoționale pe care nu le întelegem și uneori nu le putem gestiona. E un moment minunat pentru a ajunge la lucruri ascunse bine în structura corpului emoțional. Alteori într-un anume sector din viața noastră ne întâlnim mereu și mereu cu același tip de blocaj, chiar mai mare, trăim o poveste care se tot repetă iar uneori putem observa același scenariu în istoria familiei. Cum facem să ieșim din acest impas, să observăm dacă ne trăim propria poveste sau coșmarurile celorlalți, să vindecăm acel aspect lipsit de iubire care ne barează drumul spre un anumit țel… nu e nici atât de greu nici imposibil.Trebuie doar să alegi cu responsabilitate și capacitate de asumare să readuci starea de Aloha (iubirea)  acolo unde s-a instalat neiubirea. Și asta nu înseamna doar un proces verbal și mental. Înseamnă a reveni la o stare și ordine extrem de firească, de naturală a lucrurilor prin înțelegere, prin cunoașterea adevărurilor din spatele conflictelor, traumelor… fricilor, furiilor și tristeților noastre.

Am avut momente în care avem de invațat o lecție, sau  momente în care eu lucram la evoluția mea, momente în care deveneam mai puternică, mai sigură pe mine și pe ceea ce îmi doresc. Oricât de dure au fost anumite lecții, eu voi fi întotdeauna extrem de recunoscătoare că am avut parte de ele pentru că dacă nu s-ar fi întamplat așa, eu nu aș fi devenit persoana de astăzi.

Există  mesageri care în viața personală sunt departe de ceea ce transmit, dar, totuși, mesajele lor pot fi excepționale.

Caut  în continuare și mă bucur să împărtașesc  ceea ce știu, cu cei pe care Viața mi-i scoate în Cale .

Acest articol nu vrea să schimbe păreri, ci doar sa -i informeze pe cei însetati de cunoastere , doar să prezinte și altă versiune a lumii ȋn care trăim, acea versiune ocultată, care nu a fost predată ȋn școli. Nu voi prezenta adevăruri absolute, ci doar cealaltă față a monedei. Să nu uităm că orice monedă are două fețe si amândouă sunt necesare.”

Reconectarea Personală reprezintă împlinirea şi desăvârşirea ta spirituală. Este un procedeu unic şi transcende orice tehnică terapeutică sau tratament cu bioenergie întâlnite vreodată. Odată experimentată, viaţa ta va fi transformată pentru totdeauna – conştiinţa ta se va schimba şi se va extinde.

Reconectarea Personală a fost concepută pentru a conecta reţeaua personală de energie a organismului – meridianele de acupunctură şi chakrele – cu reţeaua energetică axiatonală a planetei, la alte frecvenţe, mai înalte.

Aceasta retea înconjoară planeta şi facilitează schimbul de energie şi de informaţie în Univers. Liniile axiatonale încercuiesc pământul si trec prin diferite puncte energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchiu în Peru sau Sedona, Arizona. Când ne conectăm cu reţeaua de energie, primim un aflux de lumină şi informaţie care ne transformă complet – corp-minte-spirit.

Prezinta cea mai complexa experienta spirituala, depasind cu mult cele invatate de sportivi sau in scolile clasice de spionaj.

  • reconectează reţeaua individuală de energie la cea universală
  • dă startul evoluţiei spirituale
  • restaurează şi menţine echilibrul şi armonia
  • eliberează şi elimină blocajele şi interferenţele
  • modifică structura ADN-ului
  • vindecă sistemul corp-minte-spirit
  • extinde nivelul conştiinţei
  • facilitează interacţiunea cu noi niveluri de lumină şi informaţie
  • permite accesul liber la sursa inteligenţei universale

Mai multe informaţii

Reconectarea Personală este concepută pentru a conecta reţeaua personală de bioenergie a organismului – meridianele de acupunctură şi chakrele – cu reţeaua energetică axiatonală la alte frecvenţe, mai înalte, care înconjoară planeta şi care facilitează schimbul de energie şi de informaţie în Univers.

Aceste linii axiatonale sunt parte a unei reţele inteligenţe atemporale, un sistem energetic paralel-dimensional. Liniile care încercuiesc pământul trec prin diferite puncte energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchiu în Peru sau Sedona, Arizona. Când ne conectăm cu reţeaua de energie, primim un aflux de lumină şi informaţie care ne transformă complet – corp-minte-spirit.

Oamenii de ştiinţă vorbesc despre Punctul Zero, misticii despre “marea lumină”. Ambele fac referire la “oceanul de energie” în care trăim şi ne mişcăm. Ambele părţi sunt de acord că fiecare “particulă” din acest câmp – oameni, plante, vieţuitoare, stele, galaxii – este conectată cu fiecare particulă. Noi suntem “conectaţi” şi “multi-dimensionali” în acelaşi timp. După reconectare, vom începe să fim conştienţi de aceste dimensiuni variate.

Imaginează-ţi reţeaua de energie personală ca un “sistem de operare” al unui computer. Reconectarea Personală îmbunătăţeşte practic sistemul tău, exponenţial! Noi conexiuni sunt realizate. ADN-ul este trezit din inactivitate. Cantităţi imense de informaţii “noi” încep să fie disponibile. Liniile energetice se conectează cu ceea ce JJ Hurtak numeşte “linii axiatonale”, circuite ale unei grile cu frecvenţe mai înalte, care deschid fluxul către aceste dimensiuni mai mari. Vei putea acum să primeşti lumină şi informaţie. Odată ce reconectarea este finalizată, ea nu dispare, ci te va însoţi pentru totdeauna.

Este imposibil să descrii toate conştientizările, descoperirile, revelaţiile, conexiunile, “AHA-urile”, sau salturile cuantice în cunoaştere care apar atunci când experimentezi Reconectarea. De fapt, Reconectarea Personală reprezintă împlinirea şi desăvârşirea ta spirituală. Este vorba despre eliberarea sau eliminarea blocajelor, a interferenţelor care te-au îndepărtat de perfecţiune. Este vorba despre restructurarea ADN-ului tău şi Reconectarea ta cu Universul la un nou nivel.

Reconectarea Personală permite luminii şi informaţiei să curgă în mod constant prin tine. Viaţa ta va fi transformată pentru totdeauna – conştiinţa ta se va schimba şi se va extinde.Related posts

De la Stettin, la Marea Baltică, până la Trieste, la Marea Adriatică, o cortină de fier a coborât de-a curmezișul continentului

Deputat Cornel  ITU Birou Parlamentar Str. P-ța Lupeni, nr. 3, Dej, România Tel. 0744 - 646836 | 0264 - 213116...

Închide