Crestere virala a lui Horia Sulea, desi nu candideaza

excelentMi-ar fi convenit mult un candidat ca si Horia Sulea, sa-l promovez. Nu pe bani , ci mai mult ca provocare. Sunt convins ca lua astazi, dupa ce a facut in 2 ani, si dupa reactia comentariilor postacilor rosii,  peste 70 % daca ar fi mers in competitie ca primar, dar ar fi luat sigur si un post de europarlamentar. Asta dupa vizualizarile pe care mi le aduc pe google, facebook si tweeter, articolele despre el.

Nu pot sa va spun un procent, am deja feelingul cand sunt aproape de succes dupa doua campanii la primaria cluj si floresti, dupa 10 ani in care iata, fara sa vreau, fac si putina politica.

Asocierea Nicolai – Sulea a avut paradoxal, efect dublu catalizator, prin profilele umane de exceptie ale celor doi oameni politici.

Cinci argumente si va las in pace, sa nu-mi spuneti ca iar scriu despre Horia Sulea, cand de fapt incep europarlamentarele :

1. Realizari vizibile in 2 ani de mandat ca primar, mai vizibile ca si mandatul lui Vancea de 4 ani. Pur si simplu iesiti in Floresti.

2. E perceput de mediul de business ca un om modest, diferit de politicianul arogant. S-a batut pentru transporul in comun al florestenilor chiar cu oameni din partidul sau.

3. A stiut sa nu faca discriminare intre cultele religioase, pastrand totodata nealterat spiritul traditional al florestenilor.

4. A coagulat (deja) un conglomerat venit din multe judete ale Romaniei, rezolvand firesc frictiunile inevitabile de inceput, de acomodare. A acceptat si promovat multiculturalitatea, ca si factor de dezvoltare.

5. A fost si ramane liberal in conceptia de dezvoltare a Florestiului prin atragere de investitii pe cale directa( universitatea penticostala), fonduri nerambursabile 3 proiecte, rezolvarea corecta a transportului in comun, si nu in ultimul rand, atragerea spre Floresti a proiectelor avand ca si trasatura esentiala excelenta, indeiferent de domeniu.

Ma intreb, daca dupa 25 mai, omul acesta va fi pus in ipostaza sa conduca PNL Cluj, cine il va mai putea opri…

 

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Ziaristul pechinez care latra

Unii au impresia ca s-au nascut ziaristi. Ca fara ei, lumea se opreste. Sunt acei...

Închide