Ponta si Dragnea incearca sa paseasca pe apa

mergand pe ape

Ca de obicei, inundatiile aduc dupa ele morti si impotenta. Impotenta guvernarii, evident. La Teleorman, in Romania, cauzele nenorocilor raman inundatiile, trepidatiile dar si indicatiile.

Oamenii astia sunt efectiv jenibili. Nu stiu si nu pot, dar se agata de guvernarea unei tari in colaps economic. Traznita pentru prostie si de Dumnezeu, deoarece nicaieri nu scrie ca Tatal din cer iubeste lasii sau prostii.

Spun asta, deoarece in Romania se traieste foarte prost. Odata ne spune Boc ca asa trebuie, ca-i criza. Iese pana la urma romanul in strada strans de stomac de foame si se alege cu…Ponta. E naspa sa fii prost si sa nu ai noroc, ca si eu am fost in strada.

Romanii se bucura sa se uite la televizor si sa balmajeasca printre dintii stricati : numai mai rau sa nu ne sie…Pai romane, ti-a luat locul de munca. Copilul ti-a plecat cat a vazut cu ochii. Mai vine un cutremur, o inundatie, banca sau guvernul…de la Budapesta, Bucuresti sau Viena  si-ti ia si casa pe care ai cumparat-o de la Stat.

Tu ce faci, mai democratule ? Te judeci 15-16 ani, platesti avocat si apoi esti evacuat lamentabil. Te intrebi de ce ? Iti spun eu, fiindca nu iti curge sange in instalatie. Astepti sa-ti fac eu sau altul treaba. Deoarece nu-ti plac intalnirile cu jandarmii, bot in bot. Risti sa-ti pierzi si urma de dantura ramasa.

Stai si uita-te la televizor, in special la antene. Daca te mai uiti mult, poate se intampla o minune, nu crezi ?

Poate Ponta sau Dragnea vor incepe sa paseasca pe apa sa te salveze.

Inchei spunand ca “Guvernul Romaniei este cel mai bun lucru care s-a intamplat romanilor”.

Subscribe To Our Newsletter

Cabinet 1 si 2 PSD Floresti, o simpla asemanare ?

La prima vedere, totul pare in regula. Sotia isi ajuta sotul. La o privire mai...

Închide