Cabinet 1 si 2 PSD Floresti, o simpla asemanare ?

IMG_3604La prima vedere, totul pare in regula. Sotia isi ajuta sotul. La o privire mai atenta, se pare ca sotia a facut ucenicie politica la scoala lui Horia Sulea, fiind angajata ca si consilier  a acestuia. Acum, revine ca si consilier sau sefa a sotului sau, Abrudan Buzan Florin ?

Elena Ceausescu a avut un rol nefast in viata lui Nicolae Ceausescu. A destituit in piata pe Ministrul Agriculturii, Todea. Era o femeie dura, care nu se dadea in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

Este remarcabil cameleonismul d-nei Oana Buzan Abrudan. Cum naiba poti impartasi idei liberale si apoi sa devii membra PSD? Cand te-ai prefacut, atunci sau acum?

Cu o sete de putere demna de o cauza mai buna, familia Buzan a preluat PSD Floresti, preluand munca unor oameni ca Voda, Julien, Luiza, Ticu, care au avut rolul lor in reconstructia acestei organizatii.

Primul partid cu care s-a procopsit Romania dupa revolutie a fost FSN-ul, in cea mai mare parte PSD -ul actual. Asa ca nu este intamplatoare legatura intre parinti, vajnici membrii ai PCR si copiii lor. Dar despre asemenea legaturi, la momentul potrivit.

Se pare ca actiunile lui Florin Buzan, au fost orientate catre infrumusetarea gardului cimitirului Floresti. Iar „furia” oamenilor, ar fi fost cauzata ca Sulea (sic) ar fi vrut sa-i sufle actiunea. Oare de ce, deoarece din cate stiu, Sulea are ca principala preocupare altceva decat gardul unui cimitir, dar mai stii ?

Un simplu cetățean din Florești iubitor de frumos care dorea să rămână anonim a avut o intenție caritabilă. Aceasta se materializa în închiderea cu o barieră verde estetică a părții de cimitir dinspre strada Eroilor. Era o intenție mai veche, care în acest moment a putut fi realizată.

De bună credință, acest om, pe numele său Florin Buzan-Abrudan, a invitat toate forțele politice din Florești, prin reprezentanții acestora în Consiliul Local să îl sprijine pentru acțiunea ce are loc duminică, 19.10.2013, pe partea vestică a Cimitirului administrat de către Parohia Ortodoxă Sf. Dumitru, împreună cu Parohia Greco-Catolică Sf. Nicolae, instituții de la care a și obținut acordul și mulțumirile pentru implementarea modestului proiect. Totodată, au fost invitați și câțiva administratori ai asociațiilor de locatari din Florești care intenționează să participe pentru pur și simplu înfumusețarea acestei localități.” relateaza Stiri de Cluj

Tot asa, acest anonim a mai avut vreo doua actiuni caritabile si/sau culturale. Desi la putere, PSD Floresti nu exista in Floresti decat prin intermediul unui site de buzunar.

Urmeaza europarlamentarele, iar pe floresteni nu-i duci cu povesti. Ioachim Vancea a platit cu functia pentru indrazneala de a minti florestenii. Care nu l-au iertat la vot.

Florestenii nu voteaza cum le spune televizorul sau popa. Asta si din motivul ca sunt mai multe televiziuni si mai multi popi, macar. Dar de fapt, florestenii vor civilizatie, nu vor taxe idioate, vor antreprenoriat. Caci asta stiu de la parintii si bunicii lor. Degeaba vine un cabinet 1 sau cabinet 2, sau Florin Abrudan Buzan si sotia sa le spuna cat e ceasul. Ca ei stiu deja.

Deci asemanarea cu cuplul Ceausestilor este la prima vedere total nereusita, deoarece totusi Florin Buzan Abrudan ar conduce organizatia Floresti, si nu Oana Abrudan.

Se pare ca PSD totusi duce lipsa de cadre, deoarece le importa de la PNL.

Sau mai exista si ipoteza ca acestia sa fi fost rejectati de catre puternica organizatie PNL Floresti, dupa ce Sulea le-a dat o sansa ?

Poza de pe florestistiri.ro

Remember Floresti 2011 – a nu uita de unde am plecat

“Strada este denivelată. Gropile sunt mari cât căzile de baie. Şoferii trebuie să fie mereu...

Închide