Toxic Love, azi la ora 19 la Casa de Cultura a Studentilor

s

Vineri, 4 aprilie 2014, iubitorii de teatru sunt asteptati de la ora 19.00 la Casa Studentilor sa urmareasca o piesa de teatru foarte actuala, o frumoasa poveste de dragoste inceputa fulgerator intr-un bar, cu umor si ironie fina, intre un pictor Tony ai o profesoara de sport Dora, dar  şi o temă îngrijorătoare cu privire la consumul de droguri.

Acest proiect, pe lîngă scopul cultural-educativ, are şi un puternic mesaj social despre pericolul şi dramatismul pe care dependenţa de droguri o are asupra calităţii vieţii oamenilor.

Protagoniştii, Ramona Dumitrean şi Sorin Misirianţu, aduc pe scena clujeană o piesă plină de umor, dramatism şi dinamism.

Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca sprijină şi va sprijini mereu proiectele culturale cu impact şi mesaj pozitiv, mai ales pe cele adresate publicului tînăr. Biletele se găsesc la sediul agenţiei, aflată la parterul Casei de Cultură a Studenţilor.

Povestea lor de dragoste cat si umorul, dramatismul si dinamismul piesei de teatru “Toxic Love”, scrisa de Sorin Misiriantu, reprezinta o provocare a inceputului de primavara pentru pretentiosul public clujean.

Am discutat pana la ora 2 noaptea cu Sorin. O munca dura, o forta deosebita a mesajului. Antiteza iubire-drog, vine sa arunce o lumina cu puternic accent spiritual.

O deosebit de frumoasa trasatura nou descoperita de mine la Sorin, care nu face decat sa-i completeze scanteia genialitatii, care razbate pana dincolo, in taramul de unde vin ingerii.

 

 

 

Norica Nicolai, declaraţia şoc: România are muniţie doar pentru opt ore de război

Europarlamentarul Norica Nicolai a afirmat, la Suceava, în cadrul unui eveniment al organizaţiei de femei...

Închide