Invitaţie conferinţă Abundență Solară


afisJoi, 3 aprilie 2014, între orele 19.00-20.00, la Hotel Central din Cluj-Napoca (strada Victor Babeş nr. 13) va avea loc conferinţa demonstrativă “Abundență Solară, organizată de Asociaţia Vindecare Alternativă Cluj

În cadrul evenimentului participanţii vor putea afla care sunt motivele din cauza carora nu prosperă din punct de vedere financiar și, de asemenea, care este mecanismul prin care pot ajunge la abundență financiară.

„Banii reprezintă o forță care este concentrată în mâinile unui grup mic de persoane. Dar creativitatea există în fiecare dintre noi și multe idei, care ne-ar putea îmbunătăți viața, nu ajung să vadă lumina zilei.[…] Cum funcționează Abundența Solară? Este un workshop care îți permite și te ajută să descoperi blocajele personale în relație cu banii, blocaje care nu te lasă să îți fructifici potențialul. […] Vei primi acces la o tehnică ce nu este disponibilă în nicio carte, în niciun alt curs și care va dezlănțui abilitățile tale pentru a deveni bogat în cel mai scurt timp posibil.” este mesajul organizatorilor acestui eveniment.

 

Participarea la conferinţă este GRATUITĂ. Înscrierile se fac până în data de 02 aprilie 2014, la numărul de telefon 0724.007.282.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul organizatorilor, www.vindecarealternativa.ro – sectiunea seminarii.

 

Alexandra Coroian

Președinte Asociația Vindecare Alternativă

0724 – 007282

Despre Autor