Sfarsitul epocii Uioreanu, inceputul epocii Sulea

afis_gherla-uioreanuLa liberali, ca la nimeni. Sulea accelereaza, in timp ce Uioreanu franeaza. Faptul ca seful de cabinet a lui Uioreanu a devenit invinuit, arunca o umbra urata asupra Consiliului Judetean si implicit asupra PNL.

Sulea si Tise vor Spital de Urgenta, Uioreanu ba. Sulea vrea aer curat si ordine in Floresti, Uioreanu nu are bani. Asa ca Sulea l-a lasat balta pe Uioreanu, care a uitat piciorul pe frana, inca de pe vremea cand RATUC se caznea impreuna cu Boc si Sulea sa intre in Floresti.

Urmeaza europarlamentarele. Daca o da in bara, ceea ce e aproape sigur, Horea Uioreanu e posibil sa ramana izolat in partid, doar cu noii prieteni din PSD.

Oare risca Antonescu izolarea, cand din spatele lui Uioreanu vine tare Sulea, care sigur nu e iubit de PSD ?

In Floresti, se lucreaza ca pe vremea lui Ceausescu, spunea un trecator azi. Trotuare, asfaltari. Mai sunt doar 9 strazi de asfalt. Sulea va lua un credit si va construi centura, va renova liceul si va face si gradinita.

Pentru floresteni, Uioreanu a devenit un fel de Gica-contra.

„E suparat ca Alin Tise a luat mai multe voturi in Floresti decat el, spunea un liberal.

Toata ziua e ingrijorat ce face Sulea. L-ar exclude din partid, dar se teme de o reactie dura. Nu poti ignora voturile florestenilor. Iar acum, cand nu are contracandidat pe Floresti si simpatia oamenilor, e riscanta o asemenea mutare. Poate pati exact ce a patit Petre Roman cu Basescu, incheie liberalul razand.”

Despre Autor