Sfarsit cumplit pentru CFR 1907 Cluj

tataSurse apropiate CFR 1907 Cluj, afirma ca Arpad Paszkany nu mai are bani deloc. Cu toate ca a vandut baza sportiva din spate de la Iulius, pentru suporterii si iubitorii CFR e game over.

Vocea Clujului afirma inca de acum 6 luni despre situatia dificila a lui Arpad Paszkany, din surse ziaristice si a unor oameni care au ramas in staff-ul echipei inca de pe vremea cand CFR era echipa Regionalei CFR Cluj.

In exclusivitate, interviu cu Horia-Vasile Cristea, fost vicepresedinte al clubului, aflat la venerabila varsta de 78 de ani :

„Daca as fi in situatia domnului Paszkany, as vinde echipa cu valoarea de 1 leu Asociatiei sportive a Regionalei CF Cluj. Daca mai exista, asta nu pot sa stiu. Ceea ce stiu, e ca impreuna cu Titi (Ioan Donea), Dumnezeu sa-l ierte, am iubit mult echipa. Poate ca fiecare CFR-ist ar fi dispus sa contribuie cu o suma mica pentru refacerea echipei. Cu jucatori romani, cu juniori. Echipa a apartinut cailor ferate, si poate ca trebuie sa revina tot acolo daca nu se gaseste un investitor strategic. Am urmarit toate meciurile echipei, ma doare rau ce s-a intamplat. E o lovitura serioasa data suporterilor echipei, in special. Fotbalul nu trebuie sa devina doar o afacere, iar in management cand te bazezi pe o singura sursa de venit risti sa cazi in cap”

Inchei, spunand ca situatia liniei pe care se deplaseaza CFR-ul e cu semafor rosu. Liga I pare sa devina o imposibilitate pentru CFR Cluj.

La randul meu, nu pot decat sa regret disparitia unei echipe clujene, chiar daca era mai mult o selectionata.

 

 

Despre Autor