De 8 martie, iti reamintesc ca te iubesc

love

Cum vezi relatia pe care ti-o doresti in viata ta, sau cum este relatia pe care o ai acum?

 

    Vreau sa incep prin a va spune ca din punctul meu de vedere un om ce este in noua energie (care a inceput sa integreze constiinta noii energii) nu mai poate avea o relatie cu un om ce inca se afla in vechea energie (un om ce are constiinta vechii energii). Relatia este posibila doar prin alegere si reprezinta un compromis. Am sa va explic in continuare de ce.
Relatiile in vechea energie sunt bazate pe dualitate, pe cand relatiile din noua energie sunt bazate pe unitate. Unitatea include si echilibrarea aspectelor masculine si feminine din interiorul fiecaruia.
In noua energie, dualitatea a fost echilibrata, integrata si a devenit un tot unitar. In vechea energie relatiile erau construite pe hranire energetica reciproca si pe tot ce sustinea aceasta hranire. Hranirea este posibila deoarece fiecare om care intra intr-o relatie nu este echilibrat, nu are o relatie cu el insusi asa cum este in noua energie. Punctul de echilibru al acestor oameni este in exterior. Ei cauta mereu in exterior alti oameni care sa umple acele goluri pe care ei cred ca le au, pentru a-i face „fericiti” si pentru a le oferi iubirea de care au nevoie.
Orice om care este in stadiul acesta si a gasit un partener cu care are o relatie ar face tot ce ii sta in putinta pentru a-l tine aproape. Daca acest om ar pleca de langa el tot universul lui s-ar narui. Ar incepe sa sufere, sa aiba stari depresive pentru ca „persoana iubita” a plecat si el acum nu mai are un echilibru. Acest echilibru a plecat odata cu acea persoana. In aceste momente vulnerabile se va gasi o alta persoana care sa apara in viata aceste persoane care sa-i ofere un umar pe care ea sa planga si incet, incet incepe din nou procesul de hranire si treptat totul revine la „normal”. Toate lucrurile sunt ciclice.
Am spus ca acest om ar face orice sa tine persoana iubita aproape. Nu ma refer aici intr-un sens negativ si nu zic ca aceasta persoana ar face intr-un mod constient tot ceea ce face pentru a tine acel om langa el. Prin ar face orice ma refer la control, manipulare, victimizare, seductie si tot ce deriva din aceste lucruri. De obicei oamenii pentru ca nu inteleg cu adevarat ce inseamna sa fi complet, sa ai centrul de echilibru in tine si sa te iubesti pe tine neconditionat pentru a putea iubi si pe altcineva neconditionat, denatureaza conceptul de iubire prin conceptii si sisteme de credinta care zic ca „te iubesc pentru ca vreau asta si asta” si cand nu le poti oferi tot ce vor ei nu mai esti bun sau potrivit pentru ei. Acum cei doi se despart, apar dramele, sentimentele de vinovatie, rusine, suferinte si stiti voi mai bine tot ce este. Daca cititi acest randuri cu siguranta ati trecut prin toate aceste lucruri. Poate unele le-ati constientizat poate altele nu, dar cu siguranta ele au fost acolo.
Acest tip de relatii este distractiv pentru o vreme! Am fost acolo! Am suferit dar cateodata este suficient!
Daca si tu ai ajuns in acest punct in care iti doresti ceva diferit poti alege sa te schimbi mai intai pe tine si apoi vei Observa ca totul in jurul tau se va schimba sa sustina schimbarea pe care tu o faci in tine. Toata aceasta schimbare este fireasca si nimic nu trebuie fortat! In momentul cand se aplica o forta in noua energie fluxul energetic este perturbat iar alegerile constiente pe care le-ai facut pentru a te schimba se vor bloca.
Odata ce aceasta alegere constienta de a te schimba a fost facuta, apar natural cateva intrebari la care va trebui sa le gasesti un raspuns, raspuns care trebuie simtit, care trebuie sa vina din adancul tau in loc sa vina din minte.
Prima intrebare ar fi: Ce vrei TU pentru tine? Respira adanc si gaseste-i raspunsul adanc in sufletul tau.
Cum vrei sa-ti traiesti viata?
Cum arata pentru tine o relatie in noua energie?
Pentru mine este clar acum ca nu mai vreau sa am o relatie cu cineva pentru ca acea persoana ma va completa si va umple acele “goluri” din sufletul meu si din mine. Eu sunt acum complet, eu sunt un standard, un om echilibrat. Am ajuns aici pentru ca am invatat sa dezvolt o relatie cu mine, am invatat sa ma iubesc pe mine si in fiecare zi ma redescopar.
Eu aleg sa fiu intr-o relatie cu un alt Divin Uman pentru ca aleg intr-un mod constient asta si pentru ca vreau sa impartasesc cu acel om experientele din viata mea. Aleg sa impartasesc cu el bucuria de a trai si iubirea mea neconditionata. Amandoi trebuie sa fim liberi, suverani, si sa ne asumam raspunderea pentru creatiile noastre.  De asemenea fiecare dintre noi drebuie sa-l incurajeze pe celalalt in tot ce alege si sa-l ghideze sa-si gaseasca propria putere atunci apar mici dezechilibre.
In acest tip de relatie este prezenta compasiunea si respectul pe care fiecare il are pentru celalalt.
De unde sti care este persoana potrivita pentru tine?
Sunt sigur ca vei simti si vei sti daca iti vei asculta inima in loc sa-ti asculti mintea! Vei simti ceva ce nu ai mai simtit niciodata,  energiile tale vor fuziona cu energiile celelilalte persoane veti deveni un tot unitar si totusi fiecare va fi un intreg independent !
In ceea ce priveste iubirea neconditionata este aproape imposibil pentru mine sa o descriu in cuvinte. Asa ca te invit sa o simti pentru cateva momente! Gaseste-ti un loc confortabil, respira adanc si constient in timp ce te relaxezi si scufunda-te in acest minunat sentiment al iubirii. Cateodata ceea ce simti nu poate fi exprimat si limitat prin niste cuvinte.
Respira adanc si simte conceptul “Te iubesc indiferent de ce se intampla”
Cel mai usor mod prin care pot sa descriu relatia pe care o poti avea cu altcineva este sa te invit sa te relaxezi, sa respiri profund si sa simti relatia ta cu tine sau relatia pe care ti-o doresti cu tine. Simte iubirea ce care ti-o oferi tu tie. Odata ce toate acestea se clarifica muta-ti atentia asupra persoanei cu care iti doresti sa ai o relatie sau asupra persoanei care vrei sa vina in viata ta cu care sa incepi o relatie. Imagineaza-ti cum atragi ca un magnet persoana care rezoneaza cu nivelul tau de constiinta si cum ea vine in viata ta! Nu fi specific, nu incerca sa definesti aceasta persoana si sa-I stabilesti toate caracteristicile pentru ca tu nu creezi acea persoana deoarece nu ai cum! Ea exista deja iar tu trebuie doar sa activezi acele potentiale care vor face posibila intalnirea voastra cu sincronicitate.
Nu forta lucrurile si bucura-te de calatorie!

Cu binecuvantari
Eu sunt tot ceea ce sunt,

MC.

PS. Calatoriile sunt partea frumoasa a unei relatii. Poate finalul este chiar foarte putin important. Prezent fiind si ancorat in clipa ACUM, nu mai exista trecut sau viitor. Nu mai continua sa investesti Mintea ca si manager suprem al iubirii tale. Cand Mintea tace, apare Linistea in Tine. Si ca un corolar, Iubirea. Nu uita de 8 martie sa spui Te Iubesc !

Despre Autor