Știri 

Basescu :Voiculescu, un jeg moral – Sebastian Ghita ameninta jurnalisti

100_0933Despre presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a carui familie detine trustul Intact, Traian Basescu a spus ca este „un jeg moral”, in timp ce social-democratul Sebastian Ghita, patron al postului Romania TV, ar fi „agresiv” si ar „ameninta jurnalisti”.

„Voiculescu e cel mai puternic. Victor Ponta e o gaza pentru Voiculescu atata timp cat moralitatea lui Ponta e: ma fac coleg cu unul care si-a turnat rudele. Va dati seama ce jeg moral?”, a declarat Basescu, invitat la postul B1 TV.

Acesta a mai acuzat ca „trustul de presa al lui Voiculescu spala pe creier electoratul lui Victor Ponta„.

„Ghita este al doilea Vintu; in plina dezvoltare, dar cu sustinerea statului. Vintu a furat din sectorul public. Ponta il ajuta pe Ghita sa dobandeasca tot mai multa putere. Ghita a inceput sa ameninte ziaristi de la alte trusturi.

Macar Voiculescu i-a facut salariati, nu stiu daca sunt si ziaristi, stie ca depind de el si asta-i viata. Ghita e mult mai agresiv. Am avut, in trecut, parte de un trust toxic Realitatea lui Vintu, acum avem RTV-ul lui Ghita.

USL crede ca poate acoperi totul cu strigatele de la trustul lui Voiculescu. Dar nu va merge pentru ca nu vor putea sa asigure o crestere economica sustenabila Romaniei”, a mai spus seful statului.

 

Related posts

Cristina Pocora (PNL): Nu trebuie sa gasim solutii de multumire a PC sau a lui Voiculescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, afirma ca nu trebuie cautate solutii de multumire a Partidului Conservator sau a...

Închide