septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

S-a prefăcut mort pe trecerea de pietoni şi s-a ales cu amendă

polititistiÎn 01.02.2014, ora 15:25, poliţia a fost sesizată  cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Taberei cu strada Tăşnad din Cluj-Napoca, pe o trecere de pietoni, se află întins pe carosabil un bărbat care pare a fi în stare de inconstienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a solicitat şi un echipaj al ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale, în caz de nevoie.

La sosirea ambulanţei persoana s-a ridicat de jos şi a refuzat orice consult medical, motivând că nu a păţit nimic şi că nu doreşte asistenţă medicală. Acesta a devenit recalcitrant şi a refuzat să se legitimeze în faţa organelor de poliţie, adresând injurii.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun.

În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.

About Author