Horia Sulea si Horea Uioreanu au dat mana

HoriaBalul PNL Floresti a fost impecabil organizat la Pensiunea Marion Floresti, de Horia Sulea. O atmosfera liberala, mult bun gust, un meniu ales cu multa grija. Multa veselie, o sala plina. Printre invitati s-a numarat si Elena Uioreanu, Horea Uioreanu, Radu Zlati, Mihnea Uioras, Oros Nechita, Mihai Seplecan. Au cantat deosebit Dumitru Farcas si Adriana Irimies.

Pe langa modul prietenos de comunicare, am remarcat inteligenta politica liberala. In mai multe aspecte, ce-i drept. Horea Uioreanu si Horia Sulea se pare ca au facut pace.

Inteligenta lui Uioreanu s-a vazut si prin modul atent in care s-a ocupat de fosta sotie, d-na deputat Elena Uioreanu. Un comportament care ii face cinste atat lui Horea cat si d-nei Elena Uioreanu.

Societatea romaneasca are realmente nevoie de exemple de comportament, tinand cont de rata ridicata a divorturilor. Fostul cuplu Uioreanu chiar a reusit sa fie un exemplu.

Atat atmosfera cat si curentul specific romanesc au incununat o seara in care, liberalii se arata mai uniti decat i-am vazut vreodata. Discutia cu Radu Zlati a confirmat acest aspect.

Horia Sulea stie sa coaguleze generatii diferite intr-un concept comun. A dovedit ca stie sa uite si ca a devenit cel putin un abil diplomat, pe langa calitatile de leader deja dovedite.

Liberalii au avut viata, tinerete si bun gust. O organizatie cu tineri frumosi, care promit in scurt timp un alt model de viata in Romania.

Foto: cu multumiri prietenului meu Eugen Olariu

 

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
O zi dificila pentru Napoca Rally Academy in Letonia

Prima zi din Letonia, acolo unde este programata etapa a doua din Campionatul European de...

Închide