CSAT nu a luat o decizie în privinţa şefului de la STS în cazul accidentului aviatic din Apuseni

csatCSAT nu a luat o decizie în privinţa şefului STS, Marcel Opriş, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţa a cărei temă a fost accidentul aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni.

Şedinţa CSAT în care se discută despre accidentul aviatic din Apuseni care a început, duminică, la ora 16.00, la Palatul Cotroceni, s-a încheiat după aproximativ o oră şi un sfert.

La şedinţa Consiliului Suprem de Apărare al Ţării au participat toţi membrii, în plus, fiind invitaţi şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu precum şi şeful STS, Marcel Opriş.

În imaginile oferite de Administraţia Prezidenţială, în spatele miniştrilor din CSAT se observă mai multe hărţi ale Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, cel mai probabil cu locul unde s-a prăbuşit avionul pilotat de Adrian Iovan.

Premierul Victor Ponta şi şeful STS, Marcel Opriş au prezentat, în şedinţa CSAT, în contextul în care şeful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele instituţiilor pe care le conduc privind cu modul în care s-a acţionat în cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie.

Preşedintele Traian Băsescu a convocat şedinţa la solicitarea a cinci membri ai Consiliului, după ce premierul Victor Ponta a anunţat că a transmis această cerere pentru a se discuta despre modul în care a acţionat conducerea STS în cazul accidentului din Apuseni şi despre demiterea directorului general al STS, Marcel Opriş.

Premierul Victor Ponta şi şeful STS, Marcel Opriş, prezintă duminică, în şedinţa CSAT, în contextul în care şeful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele instituţiilor pe care le conduc privind cu modul în care s-a acţionat în cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte, duminică, de la ora 16.00, în prima şedinţă din 2014, pe ordinea de zi aflându-se rapoartele Executivului şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale cu privire la accidentul aviatic din 20 ianuarie, soldat cu doi morţi.

Preşedintele Traian Băsescu a convocat şedinţa la solicitarea a cinci membri ai Consiliului, după ce premierul Victor Ponta a anunţat că a transmis această cerere pentru a se discuta despre modul în care a acţionat conducerea STS în cazul accidentului din Apuseni şi despre demiterea directorului general al STS, Marcel Opriş.

Citeşte mai multe pe Mediafax

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights