„Seara artelor” – Porţi deschise la Şcoala de Arte Cluj

Invitatie Seara Artelor 2014O seară magică, unică, o seară a artelor este în pregătire la Şcoala de Arte Cluj, la sediul său de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51. În data de 6 februarie 2014, de la ora 17, în cadrul activităţii „Porţi deschise la Şcoala de Arte Cluj” va avea loc examenul de final de semestru al secţiilor compartimentului Arte Vizuale al Şcolii de Arte Cluj.

Fiecare secţie – pictură, grafică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, ceramică, sculptură, fotografie – va avea propria expoziţie cu lucrări realizate de cursanţi, lucrări care vor fi prezentate de către realizatorii lor.

De  asemenea, sunt invitate mai multe şcoli de arte din ţară, centre culturale, asociaţii ale artiştilor plastici care vor prezenta la rândul lor expoziţii tematice, se vor lansa reviste de artă, se vor prezenta concursuri şi tabere de arte, etc.

La ora 17 se va da „startul” prin pornirea într-un periplu prin galeriile de artă ale şcolii, atelierele de creaţie, sălile de curs, pentru ca la final , după parcurgerea celor 35 de etape artistice să se prezinte un moment artistic susţinut de către elevii Şcolii de Arte Cluj de la secţiile de muzică clasică, pian, chitară, vioară, sub egida „Anul 2014 – Anul instrumentelor muzicale la Şcoala de Arte Cluj”.

Etapele sunt următoarele:

      Expoziţii de pictură şi grafic

      Expoziţii de artă fotografică

    „Fashion”

   „Personale”

      „Tradiţii”

      Prezentări concursuri şi tabere de artă

     Lansări reviste de arte

      Porţi deschise la Şcoala de Arte Cluj

     Moment artistic

Un eveniment unic, un efort colectiv impresionant, sute de lucrări de artă care aşteaptă să fie admirate, o seară dedicată artelor şi creatorilor lor, o întâlnire între instituţii de cultură dedicate educaţiei permanente, un schimb de experienţă benefic şi înălţător.

Aşadar… pregătiţi-vă să intraţi în „Seara Artelor” prin porţile deschise ale Şcolii de Arte Cluj, în data de 6 februarie 2014, începând cu ora 17.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights