Știri 

Prins încercând să vândă mercur în Cluj-Napoca

mercur.thumbnailUn barbat din Cluj-Napoca este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe toxice fără drept. Acesta încera să vândă o cantitate de 0,205 kg de mercur.

La data de 29.01.2014, ora 11:30, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Cluj-Napoca au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca un bărbat în vârstă de 56 ani care încerca să valorifice cantitatea de 0,205 kg. mercur.

“Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care bărbatul a intrat în posesia substanţei şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de substanţe toxice fără drept, faptă prevăzută de art. 24 ind.1 din Legea nr. 360/2003 privind regimul substanţelor şi preparatelor chimice periculoase, cu modificările și completările ulterioare şi pedepsită de art.312 din Codul Penal”, au transmis repreyentanţii IPJ Cluj.

Sursă foto: www.ecomagazin.ro

Related posts

Cei trei moţi din Apuseni au fost numiţi cetăţeni de onoare ai Clujului

În cadrul unei ceremonii publice organizate astăzi, 31 ianuarie 2014, la sediul forului administrativ judeţean, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea...

Închide