septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Aurelia Cristea: „Primarul Emil Boc a uitat că, în Cluj-Napoca, există străzi şi mai departe de centrul oraşului”.

securedownload (2)Deputatul social-democrat de Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, îi solicită primarului Emil Boc să prezinte un plan de asfaltare a străzilor noi din Cluj-Napoca, din cartierele nou construite. Potrivit Aureliei Cristea, există numeroase cazuri în care Primăria nu intervine în zonele nou construite, pentru a asfalta străzile, iar clujenii care locuiesc în aceste zone sunt nevoiţi să suporte în fiecare anotimp neajunsurile generate de condiţiile nefavorabile ale vremii.securedownload (4)

„Primarul Emil Boc a uitat că, în Cluj-Napoca, există străzi şi mai departe de centrul oraşului. În toate cartierele cu construcţii noi, există străzi de pământ, peticite ocazional cu pietriş, doar la cererea riveranilor. Şi asta cu toate că locuitorii acestor străzi plătesc impozite la nivelul unui oraș de cinci stele”, a arătat Aurelia Cristea.securedownload (6)

Deputatul Aurelia Cristea a mai subliniat că, dacă bugetul general al municipiului ar fi fost construit pe o strategie de dezvoltare coerentă, administraţia ar fi putut să prezinte din timp un astfel de plan.

„Domnul Boc îşi permite să risipească în fiecare an banii comunității pe investiţii care nu se regăsesc în creșterea calității vieții clujenilor. Vreau să-i transmit pe această cale că şi cartierele fac parte tot din Cluj-Napoca, și sigur, dacă subiectele politicii mari îi rețin atenția în București, îi amintesc că „micile” probleme ale clujenilor intră în fișa postului de primar.securedownload (8)

 Spre exemplu am trecut pe strada Antonio Gaudi, care este înfundată de noroi. În loc de asfalt, Primăria a turnat acolo pietriş dar efectul este nul. Oamenii sunt în continuarea nemulţumiţi și au dreptate!”, a mai declarat Aurelia Cristea.

Primarul Emil Boc a anunţat că priorităţile pentru 2014 în ceea ce priveşte investiţiile, la Cluj-Napoca, sunt achiziţionarea a 40 de autobuze, asfaltarea a două rute de intrare în oraş, un proiect de refaţadizare a centrului şi continuarea programelor de plombare a străzilor din Cluj-Napoca.

About Author