septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Alin Tişe cere mai mulţi bani pentru ISU şi SMURD

smurdVicepreşedintele PDL, Alin Tişe, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a cerut suplimentarea bugetului pentru ISU şi SMURD în ţară.

“Guvernul USL falimentează unitățile ISU- SMURD pentru a da banii baronilor locali. PDL solicită ca banii acordați baronului Dragnea, cei 25 mil. euro prin două hotărâri de guvern pentru campania electorală să fie transferați către instituțiile care trebuie să intervină în situații de urgență”, a spus senatorul PDL.

Afirmaţiile lui Alin Tişe au la bază un rapor al ISU în care se arat, situaţia critică în care se află forţele de intervenţie, în ceea ce priveşte logística.”În urmă cu două săptămâni, echipajele care au intervenit la accidentul aviatic din Apuseni au cerut carburant din partea localnicilor. PDL cere guvernului suplimentarea bugetului pentru unitățile ISU-SMURD din țară.” a mai spus Alin Tișe.

Senatorul clujean a mai precizat că, din lipsa banilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Cluj a fost nevoit să suspende toate activităţile de pregătire, aplicaţiile şi exerciţiile cu tehnică, în subunităţi şi în teren.

About Author