22 de tinere românce vor fi însoțitor de bord la compania de aviație FLYNAS

rcs consultingÎn urma selecției finale de însoțitori de bord, organizată la Cluj Napoca de către RSC CONSULTING, în data de 18 ianuarie 2014, reprezentanții companiei de aviație FLYNAS din Arabia Saudită au decis să angajeze 22 de candidate, deși inițial s-a discutat angajarea a doar 20 de tinere.

Dintre cele 81 de candidate care au participat la selecție, 30 au ajuns în proba finală. Majoritatea finalistelor au vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, cu domicilii în județele  Cluj, Hunedoara, Mureș, Galați,  Buzău, Constanța  si Municipiul București.

Toate cele 30 de candidate sunt absolvente de studii superioare, iar unele dintre acestea au absolvit școala de aviație de București.

Oficialii companiei arabe apreciază, respectă și au mare încredere în aptitudinile și competențele tinerelor românce. De aceea, la această sesiune, din echipa de recrutori a făcut parte și o însoțitoare de bord din România, care a fost selectată de către RSC CONSULTING la prima sesiune organizată în luna iunie 2013 pentru compania  FLYNAS (NasAir la momentul respectiv).

Succesul evenimentului din 18 ianuarie 2014 se reflectă în decizia oficialilor companiei  FLYNAS de angajare a 22 de persoane.

RSC CONSULTING, reprezentantul companiei MECTTI  Ltd. în România, va organiza și alte sesiuni de selecție de personal pentru domeniul aviației, în funcție de solicitările companiilor din Orientul Mijlociu.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights