Știri 

Pârtia Telechi Feleacu s-a redeschis oficial

328465_229726323787868_61436109_oAstăzi, 26 ianuarie Pârtia Teleschi Feleacu şi-a redeschis porţile pentru iubitorii de schi şi snowboard. Odată cu venirea temperaturilor scăzute, acompaniate de căderile masive de zăpadă, administratorii pârtiei s-au mişcat foarte repede şi au amenajat pârtia, pentru ca toţi clujenii să se bucure cu adevărat de zăpadă, în ultima zi de weekend.

Programul pârtiei este cel normal, iar preţurile au rămas aceleaşi, de 4 lei pe urcare şi 60 de lei 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi şi snowboard la preţul de 30 de lei/zi. La Pensiunea Teleschi clujenii pot servi masa sau orice băutură specifică de sezon.  SnowPark-ul se va redeschide în cursul săptămânii viitoare.

“Reamintim că accesul în cadrul snowparkului este permis doar cu casca de protecţie şi protecţie de spate. Aşadar, începând de astăzi 26 ianuarie, vă aşteptăm la distracţie pe Pârtia Teleschi Feleacu!”, au transmis reprezentanţii pârtiei.

Sursă Foto: https://www.facebook.com/Feleacu

 

 

Related posts

Zăpada aduce după ea şi accidentele rutiere. 6 accidente în 2 zile şi pagube de zeci de mii lei

În ciuda avertismentelor lansate de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj, şoferii nu par să fie prea atenţi la circulaţia...

Închide