septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Radu Stroe a demisionat

radu stroeMinistrul de Interne, Radu Stroe a demisisionat astăzi din funcţia deţinută. Radu Stroe spune că este o demisie de onoare şi asta pentru că reprezentanţii ISU sunt acuzaţi pe nedrept pentru eşecul în salvarea celor doi morţi din incidentul aviatic ce a avut loc luni. 

Conform Primului Ministru, Victor Ponta, Gabriel oprea este cel care va asigura interimatul la MAI până pe 1 februarie când va fi propun un nou ministru din partea PNL.

„Am decis să-mi depun demisia în semn de onoare pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi. Aceşti salvatori de meserie nu trebuie să pătimească din cauza decidenţilor politici. Îmi prezint scuze tuturor celor care prin unele declaraţii nefericite dar nu rău intenţionate le-am creat impresia de om relaxat sau indiferent sau care ţine de scaunul de ministru. Plecarea mea trebuie să reprezinte un fapt de normalitate într-o ţară democratică”, a spsu Radu Stroe.

În urma incidentului aviatic ce a avut loc luni, la Cluj, când 2 persoane şi-au pierdut viaţa, ministrul Radu Stroe nu avea să îşi reproşeze decât faptul că incidentul s-a petrecut în mandatul său, dând astfel dovadă de nepăsare şi în opinia unor, de nesimţire.  Învinuirile asupra instituţiilor care nu au ştiut cum să ajungă mai repede la victime au început să curgă, iar până la urma au primit o adevărată lecţie de la oameni foarte simplii.

Sursă Foto: www.mediafax.ro

About Author