Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu- super concert la Cluj

1496484_1407920912789269_965484419_oClujulcultural.ro și RB Events organizează în 20 februarie 2014, la Cluj-Napoca, un Concert Rock de excepție, susținut de Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Supergrup.Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00, iar în deschidere va concerta trupa clujeană C.A.S.H.

Evenimentul se adresează publicului larg, în special fanilor muzicii rock de calitate, pentru care Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu reprezintă două nume de referință în muzica românească. Publicul va avea ocazia să reasculte piese consacrate și reașteptate de fani din repertoriul mai vechi al lui celor doi, dar şi cover-uri ale unor piese celebre aparţinând unor trupe de talie mondială, în interpretarea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu.

Stabilit în prezent în Germania, la Regensburg, după părăsirea trupei Iris, al cărei solist a fost o perioadă îndelungată, Cristi Minculescu a rămas deschis colaborărilor artistice și contactului cu numeroşii săi fani.

Nuțu Olteanu, fondator al formației Iris, compozitor și chitarist solo în epoca de glorie din anii ’80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, dar a avut apariții și pe scenele din România, ca „guest musician”, alături de Holograf, unde a cântat după ce a părăsit trupa Iris.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinstențele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alăturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis și Ken Sundberg.

Întoarcerea în fața publicului clujean va fi o revenire emoțională, Cristi Minculescu susținându-și ultimul concert alături de formația Iris la festivalul Barock de la Castelul Banffy, din localitatea clujeană Bonțida, într-un concert ce marca, în 2012, 35 de ani de activitate.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenților, magazinul Diverta și pe site-ul www.myticket.ro , fiind disponibile în trei variante de preț: 35 lei, 50 lei și 90 lei.

Vă așteptăm să ascultăm împreună vestitul salut ”Bună seara, prieteni!” și să fredonăm versuri clasice!

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights