septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Cătălin Botezatu invitat special la CLUJ-NAPOCA’S WEDDING SHOW

grand hotelÎn perioada 24 – 26 ianuarie 2014 va avea loc, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, prima ediţie a expoziţiei de nuntă Cluj-Napoca’s Wedding Show.

Expoziţia va aduna într-un singur loc de la saloane cu rochii de mireasă şi de gală, până la costume pentru miri, cavaleri de onoare, aranjamente florale, companii specializate în organizări de evenimente şi sonorizare, servicii foto-video, cofetării, închirieri limuzine, etc. Pe scurt, în weekend-ul care vine, viitorii miri vor gasi la Grand Hotel Italia toate serviciile necesare pentru organizarea nunţii de vis!

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 24 ianuarie, de la ora 13.00 şi il va avea ca invitat de onoare pe domnul primar Emil Boc. Pe percursul celor 3 zile de expoziţie, publicul va putea asista la mai mult decât un simplu targ, un regal al eleganţei manifestat prin prezentări de modă ale saloanelor de mireasă şi recitaluri ale diverselor trupe şi cvartete ce vor întregi atmosfera de basm.

Punctul culminant al Cluj-Napoca’s Wedding Show va avea loc sâmbătă după-amiază când Special Guest Catalin Botezatu  va prezenta  o colecţie de costume pentru bărbaţi în cadrul expoziţiei.

Programul târgului este următorul:

Vineri, 24 ianuarie: 12.00 – 20.00

Sâmbătă, 25 ianuarie: 10.00 – 20.00

Duminică, 26 ianuarie: 10.00 – 18.00

Preţul de intrare pentru vizitatori la targul de nunţi Cluj-Napoca’s Wedding Show este de doar 7 lei/persoană.

CLUJ-NAPOCA’S WEDDING SHOW – mai mult decât un simplu târg, un spectacol!

About Author