Boc : Ratuc intra in Floresti si Apahida de la 1 februarie

bocEmil Boc, in emisiunea de azi, de la Stiri de Cluj live a afirmat ca in maxim o saptamana Ratuc va intra in Floresti si Apahida de la 1 februarie, cel tarziu.

Eu aștept ca în cursul zilei de vineri consiliile locale din Apahida și Florești să voteze o hotărâre prin care să solicite Asociației din zona metropolitană să preia transportul în cele două comune. În momentul în care vom avea aceste hotărâri, eu ca președinte al Asociației voi lua act de ele și voi cere RATUC să preia transportul”, a declarat Emil Boc.

 

Primarul a mai afirmat că autobuzele Companiei de Transport Public Cluj-Napoca vor circula pe rute paralele cu cele ale Fany, pentru a nu încălca rutele câștigate la licitație. ”Noi ne vom descurca fără sămai așteptăm Consiliul Județean Cluj, care va întârzia o decizie”, a mai afirmat Emil Boc.

 

Întrebat dacă acest proces va dura circa 2 săptămâni, primarul a spus că totul se va face mai repede, în cursul sătpămânii viitoare, dacă vor fi emise cele două hotărâri ale consiliilor locale din Apahida și Florești, care să ceară intrarea Companiei de Transport Public Cluj-Napoca în cele două localități.

Despre Autor