Trei grei ai Antenei 3 ii cer demisia lui Traian Basescu printr-o petitie online

petitieMircea Badea, Mihai Gadea si Adrian Ursu au demarat in urma cu doua zile o petitie online la nivel national prin care cer demisia Presedintelui Traian Basescu. Pana in acest moment petitia a fost semnata de peste 104 mii de oameni.

“Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, „presedintele tuturor romanilor” (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate”, se arata in petitia online.

Din ceea ce a fost transmis prin acest mesaj al petitiei se poate intelege faptul ca reprezentantii postului de televiune au fost foarte deranjati de atitudinea lui Traian Basescu in cadrul unei conferinte de presa, unde, un reporter a fost impiedicat si insultat de presedintele tarii atunci cad s-a prezentat si a incercat sa il intrebe daca fiica sa, Ioana Basescu, in calitate de notar pulic, ar fi luat bani de la Gazprom printr-o subsidiara a acesteia. Presedintele Romaniei a fost extrem de iritat si nu pentru intrebarea pe care cu greu a reusit jurnalistul sa o adreseze ci pentru simplul fapt ca Antena 3 se afla la conferinta de presa. Mai mult, jurnalistul, nu doar ca si-a primit portia de jigniri, dar nu a primit nici raspuns la intrebare si microfonul i-a fost taiat.

Prin urmare, postul de televiziune Antena 3 a formulat o petitie intitulata “Cetatenii discriminate de presedintele Basescu ii cer demisia”, petitie ce a fost semnata in numai doua zile de 104.752 persoane.

Mai mult de atat, dintre cei ce au semnat aceasta petilie 22.231 de personae nu au ezitat sa isi exprime si punctual de vedere cu privire la atitudinea Presedintelui Traian Basescu.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights