Lucrarile la Sala Polivalenta pot incepe. 8 luni pentru finalizarea lor

1526290_571801796241983_833873587_nPrimarul Emil Boc a semnat ordinal de incepere al lucrarilor la Sala Polivalenta. Sala ar urma sa fie finalizata in termen de 8 luni.

“Un proiect important pentru toți clujenii și una dintre prioritățile majore ale Primăriei Cluj-Napoca pentru anul 2014 este finalizarea Sălii Polivalente și a parking-ului aferent de 445 de locuri. Anul trecut am încheiat procedurile de licitație, am deblocat proiectul, am realizat lucrări de conservare (necesare și parte din proiectul final al Sălii) iar miercuri – 15 ianuarie 2014 – am semnat ordinul de începere a lucrărilor. Din acest moment, conform contractului, lucrările la Sala Polivalentă ar trebui finalizate în termen de 8 luni de zile”.

Va reamintim faptul ca Lucrarile finalizate in proportie de 70% au fost lasate in paragina o vreme, apoi au fost conservate in urma unui proces intentat impotriva Primariei Cluj-Napoca acum un an pentru atribuirea contractului de executie companiei CON A, desi pretul oferit de aceasta nu era unul realist. Instanta a decis ca Primaria sa reia licitatia, iar acum, culmea, tot cei de la CON A vor fi cei ce vor termina lucrarile.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights